supermommm Kızlar istagram dan kapı süsü yaptırmak istiyorum şu ledli olanlar var ya fikir verir misiniz yaptırdınız mı fiyatı neydı güvenilir mi sayfalar fikir olsun birbirimize
Lavantakokusu supermommm 100 tlye soner sus diye bir sayfa var oradan yaptırdım ben, kapıda ödemeli kargo bedavaydı. Ledli değil ama şık bence
Msl_ege supermommm görsel atabilir misiniz ? eşim reklamcı bende bu tarz ürün arayışındayım kendi bebeğime yaptırcam eşime başarılı olursa satış yapıcam
rgk supermommm ben masal perisi bebeğimden yaptırdım, aşırı aşırı beğendim. dolu dolu çünkü. eşim ne gerek var demişti gelince verdiğimiz paraya değdi dedi öyle güzel🥰
Mmomyy supermommm instagramda Kapısüsübebekhediyeliği sayfasından bulut ledli kapısüsü 165 tl yaptırdım, tavsiye ederim 🌺
SerpilEsra supermommm bulut led degil ama cerceve seklinde yaptirmistim seker shoptan cok memnun kalmistm ve uygundu bi bakin isterseniz sayfaya ordada ledli var
eminnee supermommm https://resimyukle.io/r/yZ94IxwpkX Bizim kapı süsümüz bu çok güzel oldu bu tarz düşünürseniz sayfayı öneririm
supermommm eminnee eevt canım bunuda görmüş araştırmıştım begeni az olunca ister istemez güvensizlik oluyor sayfaya güle güle kullansın miniş çok güzel miş
eminnee supermommm Benim eşimin teyze oğlu yapıyor bu sayfadakileri henüz yeni sayfa oluşturup satış yapmaya başladı