deletedmom87894 Kızlar an itibariyle aburcuburu kestim😂🤦🏻♀️Benim hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı bi kere sosis yedim kusmam oldu geçende koca paket mısırlı cips yedim bulantım oldu aldım dersimi bünye kaldırmıyor🤷🏻♀️
rgk deletedmom87894 yemeyin yemeyin daha iyi. sonuç çok güzel geçecek bir hamilelik, sağlıklı bir bebek ve minimum kilo olacak🥰
hamisanne_63 Bsrbsrrr bende valla 30 haftalığım hâlâ sabahları ve gün içerisinde sürekli midem bulanıyor ve kusuyorum hâlâ geçmedi delircem artık🥺
deletedmom87894 Bsrbsrrr bende şaşırıyorum bulanmamasına 17 haftalık oldum anneme çekmişim heralde nnemde 2 hamileliğindede midesi bulanmamış😂
Gul_35 Bsrbsrrr Ay ben de hamilelikte yediğim hiç birşey den keyif almıyorum, başlarda mide bulantısı vardı şimdi de mide yanması. Ne yesem rahatsız ediyor günün sonunda. Ağız tadıyla yemek yemeği özledim.
kediannesi60 Bsrbsrrr valla en korktuğum bulantım olmasıydı 33 olucaz hiç yaşamadım çok şükür🤲🏻Bulantım yok ama cok ağrılarım oluyo vajina sırt nefes darlığı biri olmasa biri mutlaka oluyo 🤣
Dmllale Ayy ne güzel bulantın yok çok kıskanıyorum 16 haftalık olduk güne bulantısız başladığım gün yok
deletedmom87894 Dmllale inşallah en kısa zamanda geçer canım🙏🏻Bi kere oldu çok kötü birşeymiş diyorum herkese allah sabır versinn