zeynnn5441 Merhaba arkadaşlar telefonla konuşurken falan nefes nefese kalıyorum sanki nefesim yetmiyor gibi geliyo 16 haftalik hamileyim bebeğe bi zararı olur mu ki bu durumun?
Aslitemiz zeynnn5441 normal ben başından beri öyleyim şuan son günlerdeyim nefes nefese kalıyorum bebeğe Bir zararı olmaz korkmayın
Zeynepgl zeynnn5441 Bende 13+3 haftalık hamileyim başından beri öyleyim canımm hatta hamilelik belirtisi yoktu bunun dışında🙈🙈 doktor normal dedi bebeğe de bi zararı olmaz tabi şükür sağlıklı 🥰🥰
Fatime_32 Bende aynıyım neredeyse 8.haftadan beri şuan 29+4 olduk hala aynıyım Allah’a şükür bir saglık sorunumuz yok.
Minigin_annesi0 zeynnn5441 Zararı olmaz bence artık iki kişiyiz normal bende 17+4 üm soluk soluğa kalıyorum gece yatağa girince eşim diyo ne iş yaptı da bu kadar yoruldun 😂 ama normal yani hemen soluk soluğa kalıyorum
Mom38247 zeynnn5441 bebege zararindan ziyade zaten bebisler yapiyo bize bu durumu🤦♀😅 kalp ritminiz artar nefesiniz siklasir kan basinciniz artar vs vs okuduklarim bunlar