Asyachngr Merhaba kızlar birşey sorucam şuan 25inci haftaya girdik şimdiye kadar aldığım kilo 5 kilo siz bu zamana kadar kaç kilo aldınız normal ilerliyor muyum kilo konusunda sizce 😅
rgk Asyachngr bende öyle almıştım, sonra şekerim cıktı 37 haftalığım toplam 6.5 kilo aldım🥰 bundan sonra dikkatli yerseniz çok güzel bi gebe olarak biter süreç. ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorm mesela🥰
Momydemet Asyachngr Kızlar hepiniz harikasınız. 24+4 teyim 9 kilo aldım😄 ama hiç belli olmuyor,sadece göbekte var gibi
elfmoom Momydemet ya sen bakma bize , ben 5 kilo verdim aşırı kusmam vardı. ilaçlarla durdu ondan daha yeni başladım almaya.. yoksa sağlıklı olan bu haftalarda az kilo almak değil ortalama 4-5 kg almak zaten.
yas37 Asyachngr Ultrasona göre 23.haftam daha hiç kilo almamışım. Ama bebek önde gidiyor şükür herşey yolunda.
Momydemet elfmoom ilk 14 hafta ben de hiç yiyemedim ondan sonra düzeldim. Bebeğimin kilosu yerinde olmasa vicdan azabı duyardım ama şükür ki o da iyi 🙏🏻
merakliblog Asyachngr herkesin ilerlemesi kendine özel aslında. 90 kiloysan 5 kg bile fazla ama 60 kgysan normal 40 kgysan az gibi vs. Boy kg oranı da önemli.