Sblatc Doğumdan hemen sonra hamileliğin son zamanlarındaki bel ağrısı, yürümekte zorluk gibi şikayetler hemen gidiyo mu? Ne zaman rahat bi şekilde hafiflemiş oluruz? Yürümek bile istemiyorum artık ağır yaşamlardaki obezler gibi hissediyorum🙍♀️
ikikuzuannesi_18-21_ Sblatc ben sezaryen oldum tam olarak normal halime dönmem 10 günü buldu dikişler acımadan iyileşmesi rahat yatıp kalkmak falan. Hatta benim bütün doğum kiloları gitti. Yüzümdeki bütün lekeler kırmızılıklar şilşlşkler falan doğumdan hemen sonra geçmişti. Şu an hamile kalmadanki halim gibiyim 😍 13 günlüğüz.
kubrapaltc Sblatc ben sezeryan oldum 37+4te.İlk hafta çok zorlandım ama 2. Haftanın başından itibaren hafif hafif evimin işini falan yapmaya başladım şuan 4. Haftam bitiyor ve çok rahat bir şekilde evi baştan aşağıya döküp temizleyecek kadar bebek arabasıyla rahat rahat gezecek kadar iyiyim
Sblatc Merveelisa ay ben daha çabuk rahatlarız diye tahmin ediyodum. Yürürken falan bu kadar zorlanmayız herqlde
Merveelisa Sblatc artık Sezeryan doğumda da normal doğumda da dikiş oldugu için yürümek yatıp kalkmak hiç kolay olmuyor malesef
Ipekgulll ikikuzuannesi_18-21_ bende panik atak var hepsinden çok korkuyorum 😔😔 hatta sırf panik ayağımdan dolayı çocuk getirmek istemiyordum
Su-1234 Ipekgulll Bendede var ilk doğumundan kaldı şuan 20 hastalığım hergün ağlıyorum nasıl geçircem bende bilmiyorum
ikikuzuannesi_18-21_ Ipekgulll canım eğer spinali kaldırmayacak olursan zaten genel yaparlar sana benim ilk doğumda tansiyon problemi vardi bebeği gösterdikten sınra tamamen bayıltmışlardı. Doktor bizler için nasıl uygun görürse öyle devam ediyor. Zaten başında anestezi uzmanı oturuyor be seninle sürekli konuşuyor nasılsın diyor kendini nasıl hissediyorsun diyor. Olanları anlatıyor. Sen rahat ol senin için en iyisini yapıyor doktorlar.
Ipekgulll Su-1234 Siz de benim gibi erkenden takmışsınıx kafaya. Gerçekten zor bol bol dua edelim ki iyi geçsin her nasıl olucaksa Allah’a sığındım sadece. P.atak öyle kötü bir şey ki Rabbim kimseye yaşatmasın benim çocukluktan gelen ailevi travmalarım var malesef hala onların acısını çekiyorum 😔
Ipekgulll ikikuzuannesi_18-21_ inşAllah canım daha var ama dediğim gibi kendimi çok güçsüz hissediyorum :(
ikikuzuannesi_18-21_ Ipekgulll emin ol bütün anneler böyle hissediyor hatta ben ben kızımın sesini duyduktan ve gördükten sonra ağlamaktan bir hal oldum doktorların işi bitene kadar ağladım diyebilirim 🥲 o sıra doktorlardan biri gözlerimi sildi. Çok üşüdüm doktor sağolsun hemen sıcak örtü getirdi omuzlarıma kollarıma göğsüme koydu beni rahatlatmak için herşeyi yaptılar.
Ipekgulll ikikuzuannesi_18-21_ Merhametli ve işin ehli insanlara rastlamakta önemli Rabbim iyilerle karşılaştırssın hepimizi.