Fulyabaykan Senays 15 haftalıkken serklaj oldum bende diyordum zaman nasıl geçicek 20 gün oldu doğum yapalı 🥰 zamanında doğum yaptım sizde korkmayın bebişim yanımda 😍 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 zaman hızlı geçiyor
Senays Tubaaa22 yok hayır surekli yat bile demedi benim dr um dikkat et ağır iş yapma çok yorulma normal hayatına dönebilirsin dedi ama ben korkudan hep yatıyorum oturmuyorum bile🤷♀️
Senays Sabihabeyruha tabiki oluyor ameliyat sonrası ekstra şu içince dahada fena neyse tuvalette git gel değişiklik oluyor bize de tek aktivitemiz😅😅
Rbsb1803 Ozdn-Gndy doktorum üniversitede adı Orkun Çetin. 182 tl ücret ile bakıyor. Ben 12. Haftamda serklaj oldum şu an 20+2yim
Cicismama Papatya17 amin amin 🙏 insallah hepimiz bu günleri kolay geçirelim ve evlatlarımızı kucagimiza sag salim alalım
Nihaliko Senays belirtim öyle yoktu rutin sancılarım vardı. Dikkatli kontroller sonucu fark edildi . Ve geneli doğuştan geliyormuş rahim yetmezliğinin 🤷🏼♀️
Rabbiminemanetii Slm güzel anneler ben salı günü serklaj oldum 13+4 te ., bugün alttan ağrım var normal mi sizce korkuyorum açıkçası . Sürekli de yatıyorum wc yemek dışında kalkmıyorum. Lütfen yardımcı olun