meryemmmmmmmmmm Şiddetli miğde yanmalarım in doktorum metpamid yazdı kullanmadım daha aranızda kullanıp yan etkisini yada faydasını gören varmı acaba arkadaşlar ??
Babydream meryemmmmmmmmmm bunaltı için vermiştim bana doktorum o hapı. Ama yanma için gaviscon veriliyor diye biliyorum.
Cilekliruyam meryemmmmmmmmmm bulantı için almıştım dahada beter bulantılarım oldu berbat bi ilaçtı benim için bidaha içmedim
meryemmmmmmmmmm Aag06 miğde yanmam için verdi faydası oluyorum bilmiyorum bilgim olmayınca kullanmadım bir aydır bende ilaç son günlerim ama suan dayanamaz oldum hem açım ama bişey giyemiyorum aklıma geldi sizlere sormak istedim
Zeyno78 meryemmmmmmmmmm Soğuk süt, salatalık , çubuk kraker leblebi,elma bunlar iyi geliyor denemediyseniz eğer ki. Ya çok pardon da miğde değil mide. Görünce dayanamadım.
Tuttifrutti meryemmmmmmmmmm aslında mide yanması için rennie tablet yada direk suyuna çay kaşığının ucuyla karbonat karıştırıp(1lt suya) tüketenilirsin. Yada bütün bunların yerine üç yudum süt. ❤️
Lulikli meryemmmmmmmmmm kesinlikle kullanmayın bence. Beni otobüs tutar yarımını içerdim önceden. O bile beni baygın yapardı. Kötü bi ilaç sürekli uyutuyo.