Helpmee Kızlar merhaba forumla alakasız olacak ama çoğumuzun ilk çocuğu olmadığını düşünerekten fikir alışverişinize ihtiyacım var Oğlum okumaya geçti ve sınıfa bir hediye dağıtmasını istiyorum çikolata kurabiye harici ne olabilir?
Aag06 Helpmee boya kalemi Ilk okumalik kitap hikaye Dezanfektan minik spreyli cantalarina koysunbebeler Baskada aklima gelmedi😂
Seymaben Helpmee boyama kitabı olabilir ama biraz maliyetli olur 🌺 biraz daha dusuk maliyetli diyorsaniz renkli kalem olabilir 🥰
Clementinee Helpmee bir külah yapın çok büyük olmayacak şekilde içine şekerlemeler sakızlar ufak düşük maliyetli minyon oyuncak koyabilirsiniz benim annem yaptırmıştı bana çok eğlenmiştim annemle arkadaşlarım için birşey hazırlarken 🤍 şuan 32 yaşındayım hala mutlu oluyorum aklıma geldikçe😂😂 hahah
Melek1111 Minik şeker keseleri olabilir evde kendiniz karışık renkli şekerlerden paket yapabilirsiniz minik minik
Helpmee Clementinee maşallah ne güzel bir mutluluk İşte bende böyle mıtlu olsn unutmasın istiyorum 😇 Evet minyon oyuncaklarla hazırlayablrm 🙏🏻