Alp-2806 Clementinee ben çalışıyorum akşam 5 e kadar çok nadir oturduğum da denk geliyor 1 2 defa 🤭 e akşam 6 da eve geldikten sonra da yemekle uğraşıyorum felan derken sonra uyuyorum ben hiç adam akıllı sayamıyorum ki vaktim yok 😂
Clementinee Alp-2806 ayy bazen keşke bende ara vermeseydim diyorummm bu kadar kendimi dinlemezdimmm ama mimarım benim genelde işim şantiyede olunca zorr geldii 😅😅
Alp-2806 O yüzden dün kendi kendime dedim ki 32 de izine çıkınca doğuma kadar tüm vaktimi bebeğe ayırıcam dedim 😭 oturup akşama kadar onu izlicem
Alp-2806 Clementinee bende infaz koruma memuru hareket halinde oluyorum gün içinde bazen karnıma vuruyorum pişt diye 😂 bebek iyi diyo doktor daha ne diyeyim akıllı benim çocuuum maşallah😂
Gizem93 Zeynepp97 peki bu hareketler tek seferde 10 mu yani benim bazen tek seferde 5 6 hareket oluyor sonra uzun süre duruyor. Bu 10 hareket gün icinde mi olmasi lazım
Zeynepp97 Gizem93 Gün içinde 10 hareket sayın ama genelde 2 saatte bir 10 hareket deniyor ama tabi bebis illaki uyuyor oluyor yani
Alp-2806 Haftadayım uygulamada 24 saatte 18 20 saat uyuyolarmış bu hareketin geceye denk gelme olasılığı çok yüksek o yüzden bilmiyorum ben harekette sayamıyorum 32 den sonra izine çıkınca sayrım artık 🤷