crnnbyr16 Merhaba arkadaşlar bana ana kucağı önerisi yapar mısınız? Hangisi iyidir hiç bir bilgim ve fikrim yok maalesef. Yılbaşından sonra zam gelecekmiş her şeye şimdiden alayım diyorum
Dilekcnkn crnnbyr16 Valla ben normal aldım ama keşke otomatik alsaydım baby plus ve bondigonun var dolaptan alacaktım son anda vazgeçtim bebeğimde sallanmayı seviyor eğer durumun müsaitse o tarz birşey alabilirsin
-Arya- crnnbyr16 E bebeğin baby plus markalı anakucağını aldık biz henüz kullanmadık, fiyatı da 230 TL sanırım. Ben letgodan 60 TL ye aldım sıfır gibi hiç kullanmamışlar,sende o tarz uygulamalara bak canım 🌸
Dilekcnkn crnnbyr16 Evet canım yani imkan varsa sıfırda alınır ama ne kadar kullanabilir ki sağolsun bazıları gerçekten çok temiz kullanıyor ikinci el almakta ben bir sakınca görmüyorum ben bebek arabasını küveti falan dolaptan aldım yani ne olcak sanki
crnnbyr16 Dilekcnkn bende aynen size katılıyorum ama işte artık para kolay kazanılmıyor ne yazıkki elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz eminim hepimiz 🌸 Bahtları güzel olsun yavrularımızın 🙏☺️