Denzk Tugbaoruc biz hamileliğin ilk ayında sompo sigortayla sigorta yaptırdık muayeneler doğum ve sonraki işlemler dahil 8500. Şimdi sadece doğuma bu fiyatlar diyorlar bu arada 3 aylık hamileyim
Tugbaoruc Denzk Anladımm hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 6.ayımı bitirdm bizde yeni sompodan yaptırdk sadece doğum 7268 tl ye
Ebrudrgt tugcetaghann inşallah ☺ normal olarak bekliyoruz bizde ama iste hayatta hersey oluyor o yuzden insan bilemiyorki dediginjz gibi hayirlisi neyse o.olsun en sagliklisi ve en kolayi insallahhh😊🙏 ne zaman kontrolunz hangi gun.
tugcetaghann Cumartesi günleri gidiyoruz eşim çalıştığı için. Bu haftada cumartesi günü gideceğiz. Umarım güzel ve sağlıklı haberler alırız 🙏🏻☺️ Sizin ne zaman ?
Ebrudrgt tugcetaghann tam kafa kafaya gelicez muhtemelen 😊ama bizim tek nst olcak gecen hafta bir kontrol bir nst ye girdim.gelecwk hafta sadece nst demisti doktor hanim. Bakalim😊 ikimizinde bebişler iyidir umarim herşey yolunda gider🌸
tugcetaghann Ebrudrgt evet öyle olacak sanırım, inşallah iyilerdir sağlıklılardır ☺️ Siz 28. Hafta kontrolünden sonra tekrar ne zaman gittiniz? 32. Haftada mı yoksa daha erken çağırdı mı?
1616omur HSSvr doktorum dilek doğan baş ve gerçekten çok memnunum ılk günden dogumuma kadar o kadar ilgiliydiki çoğu arkadaşıma tavsıye ettim
HSSvr 1616omur Yanıtınız için teşekkür ederim. Bende doruk hastanesine gidiyorum doktorum Emel Arslan dı fakat ayrılmış hastaneden. Bugün Nurhan Çelik muayene etti. Gebelik yok ama dış gebelik geçirdiğim için kontrol için devam ediyorum. Bu nedenle sordum.
1616omur HSSvr anladım çok gecmıs olsun canım dılek hocada çok iyi bı doktor tavsıye ederim çok anaç bı kadın