ByzM Ebrudrgt Ebrudrgt MedicalPark a gidiyorum doğum ücreti sendika anlaşmamız olduğu için 4250 normal 4750 sezeryan dediler
1616omur Ebrudrgt normalde sezeryanda 3900 fiyat ta degisiklik olmuyor dediler eger normal dogum olur epidurel istersen 600 tl ektra
1616omur Ebrudrgt Amin in’s 39+4 az kaldi bakalim ne zaman gelicek:) siz hangi doktor a gidiyorsunuz??
Ebrudrgt ertanhtc saglikla alin insallah kucaginiza. doktorunuz disardanmi acaba. Hastanenin doktorumu
Mels17 ertanhtc merhaba benmde doğumum ocak sonu medicana da olucak, bu fiyatı ne zaman aldınız acaba hastaneden bilgi verebilir misiniz😊
Baharozdemir Doc dr mehmet aral atalay, anlaşmalı oldg hast pembemavi 10500,medicana ve jimer 8500 dedi. Ocak ayi ilk günleri nasipse doğum. Medicana yi tercih edeceğim gibi.
Ebrudrgt Baharozdemir dis Baharozdemir disardan doktor oldumu dahami fazla fiyat acaba ben anlamadm ama bayada fiyatli demis yani.sağlikla kucaginiza alin insallahh
Yasemen16 edaer marta kadar alıyorlar galiba benim arkadaşım da hayatta doğum yapacak önceki fiyattan faydalanabiliyor ama marttan sonra zamlı fiyatıyla olacakmış
tugcetaghann Ebrudrgt bende Emel hanıma gidiyorum ama sizin haftanız daha ileriymiş ☺️ Nasıl geçiyor kontrolleriniz? Doğum için hastane tercihinde bulundunuz mu?
Baharozdemir Ebrudrgt aynen dr diŞardan olunca fiyat artıyor gibi ya da dr kendi fiyati zaten cok. Medicanayla görüştüm önden ödeme için. Böyle bi uygulamaları da yokmuş. Hele zam gelince ne kadar olur kimbilir
Ebrudrgt Baharozdemir himm anladim ya. Medicabil falan daha uygun gibi hwrhalde. Disarsi icersi aslinda ne alaka yani ya. Allah yardimcimiz olsun 😏
Baharozdemir Ebrudrgt kendi dr larına daha uygun diğer hast gibi. Ama disardan gelen dr fiyatı bu. Gerçi fiyatları dr lar belirliyorarmis
Baharozdemir Ebrudrgt kendi dr larına daha uygun diğer hast gibi. Ama disardan gelen dr fiyatı bu. Gerçi fiyatları dr lar belirliyorarmis
sansli_anne Yasemen16 neden öyle bişey yapacaksın canım özel değilse korkutmak gibi olmasın ama arkadaşım şehir hastanesinde masada kalıyordu az daha