Melek1111 Nursenyilmaz azalıyor ama tam anlamıyla geçmiyor 21. Haftadayım prilam kullanmaya devam etsem de tamamen iyi olamıyorum
Srpriz_bebek 9+5 in 5. Haftada başladı çok kötü bi durum arada kusmalar oluyor bulantı ve o ağızdaki iğrenç tat geçsin diye gün sayıyorum ama sayıncada günler geçmiyor..önceki hamileliklerim böyle değildi
Srpriz_bebek filizefsa 2 kızım var ☺️ Bu sürpriz oldu beklemiyoruk.. aslında başka çocuk da istemiyorduk ama nasibi varmış demekki
Hasret2462 filizefsa 12+1 bugün canım biraz kesildi ama hala bulantılar devam ediyor çok kötü bi durum ya tez zamanda geçsede hamileliğimizin tadını çıkarsak 😢😢
Fk_noire filizefsa merhabalar ben yeni doğum yaptım hafta sonu o dediğiniz ağzımın tadı yok durumunu 3 ay boyunca yaşadım, mide bulantıları ise yaklaşık 5 ay sürdü Allah sabır versin ama geçecek 🙏🏻😊. Kavuşunca unutacaksınız 😍 . Sabredin siz de…
filizefsa Fk_noire ya gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün ♥️♥️ İnşallah kuzum dün kanamam açıldı düşük riski var dediler inşalalh şu dönemi sıkıntısıx atlatırım