Minigin_annesi0 Kızlar biraz yorulunca iş yapıyım veya biraz dışarda yürüyüm belimden sol kalçama doğru bi ağrı oluyor bunu yaşayan var mı ya valla çok korkutuyor beni yarın doktor randevum var sorcam ama bide size sormak istedim böyle durumu olan var mı diye
asdfg3 Minigin_annesi0 evet kuyruk sokumu ve kalca agrisi bende de var egilip kalkinca oluyor tencere kaldirdigimda bile kalcama bicak gibi saplaniyor ve burda yasayan cok kisi var.. doktorum sicak havlu yok dedi💕
Zeytininannesi01 Minigin_annesi0 aynı durumu yaşıyorum eğilip kalkamıyorum yatamıyorum bile resmen bıçak saplanıyor belime ve kalçama 😢22. Haftayı bitiriyorum 23 e dönecek
Ozlem2904 Minigin_annesi0 bel agrim 20.haftadan beri var 34.haftamizdayiz yarim saatten fazla ayakta duramiyorum bel ve sol kalca agri ve batmasindan
Sblatc Minigin_annesi0 benimde sol kalçam çok ağrıyo yürürken falan. Kalsiyum ve magnezyum içince biraz azaldı zamanla
Minigin_annesi0 asdfg3 çok teşekkür ederim korktum bende açıkçası başka bi sebebi olabilir mi diye ama inşallah yoktur
Minigin_annesi0 Zeytininannesi01 iş yapmadığım sürece rahatım ama hafif ağır bi iş yapıyım en basiti ev süpürüyüm veya biraz yürüyüm hemen belli ediyo kendini bizde 18 hafta olcaz 😣
Minigin_annesi0 Ozlem2904 aynen ya direk sol kalçaya vuruyo oturduktan sonra ayağa kalkınca sol bacak üzerine basmak bi zulüm oldu artık 😤
Asiyes Ozlem2904 benimde 20 de başladı bugün 31 im bel ve sağ kalçama vuruyor hele gün ciğer geliştiri oldum Sağ kalçam ve sağ kaşığıma bıçak saplanıyor
mltmsytgncr Dün uzun bir müddet ayakta kaldım temizlik vs yaptım. İşim bittikten sonra oturunca anladım sol belim ile kalça diz arası bir ağrım oldu resmen artık belimi kesip yanıma koyacaktım. Demek ki çok uzun ayakta kalmaya gelmiyor 😏
Zeynep1564 Haftadayim bende kuyruk sokumu kısmı ağrıyordu önceden şimdi sol kalçam acayip ağrıyor bıçak saplanıyor gibi orayaa indi ağrı, doktor kalsiyum magnezyum takviye söyledi onu aldım kullanıyorum ama ayakta dolaninca bir kaç bir şey yapınca yine ağrıyor hareket edemiyorum resmen, öğretmenim bir de okulda sürekli hareket halindeyim gerçekten çok zorlanıyorum 😔 yarın fizik tedavi için randevu aldım belki başka bir seydendir diye korkuyorum açıkçası