Havvanur_61 Kızzlar Silivri de doğum yapıcak olan var mıı ben medical duygu hanıım 27+3 haftalığıım 🥰
Seymanurrr06 Mmomyy bende duygu hanıma gittim ama doğum ücretleri çok pahalı olduğu için o hastaneyi tercih etmedim yoksa güzel bir hastane 🤗
Merve5 Mmomyy teşekkür ederim sağolun Rabbim size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Eşim hastane personeli olduğu için uyguna doğum yaptım açıkçası 😆 normalde fiyatlar sezaryen 6000 tl normal doğum 4000 tl
Havvanur_61 Mmomyy ayyy maşallah inşallah bir nefeste doğurursun duygu hanım benimle henüz doğum konusunu hiç konuşmadı nasıl ilerliyo
Meltem93-22 Seymanurrr06 canım bnde fiyat araştırması yapıyorum ama fiyatlar çok yüksek sen hangi hastanede ve doktorda doğum yaptın ve ücret olarak ne ödedin?
hanifeumit Seymanurrr06 mecburi sezeryan dedi bana 4200 dedi ama bizim akraba orda olduğu için 3800 düştüler 16 Aralık’ta doğum sezeryan olacam
Havvanur_61 Ceysii01 yok ben sordum ikiside aynı fiyat 4500₺ fakat sen sezaryen olmak istersen doktor değil de 6500₺
Mmomyy Havvanur_61 Evet, zaten çatı muayenesinden sonra doğum şekline karar verdik. 36. Haftada oldum ben
Havvanur_61 Mmomyy çatı muayenesinden çok korkuyorum sizce ön yargılımı davranıyorum yoksa korkulacak gibi mii 😂
Seymanurrr06 Meltem93-22 Meltem93-22 ben Çatalca’da oturduğum için Çorlu bize yakın Çorlu özel vatan hastanesinde yard.doç.Erson Aksu’ya gidiyorum ve mükemmel bir doktor İnstagram hesabı da var bakabilirsin daha doğurmadım ama orda doğuran arkadaşım var 3200 TL ödedi sezeryana 🥰
miniksen Havvanur_61 evet memnunum şimdi yani ben giden kişilerin hep memnuniyetinden dolayı tercih ettim siz memnun musunuz