Gamze0638 Arkadaşlar kimler benim gibi doğumdan korkuyor. 16 haftaligim ama sanki yarın doğum yapacakmisim gibi korkum var sürekli onu düşünüyorum😔
deletedmom87894 Gamze0638 benn😂sezaryandanda nırmaldende korkuyorum hakkımızda hayırlısı korkupta hamileliğimide zehir etmek istemiyorum bebişlerimiz hisseder☺️Son ayda düşünürüm😂
Fehime16 Gamze0638 Yarin yatisim var hayırlısıyla bende fenalardayim normal doğum gözüküyor suanlik ama son dakika neler olcak diye korku fena bastırıyor
Aycaaa571 Gamze0638 kız sende daha varmış 😄😄 ya ben napim 37+4 haftalığım hamileliğimin başından beri eşimin Kayınvalidemin başını yedim nasıl doğuracam diye
alyaninannesi2 İnan son aya geldiğinde artık doğsun diye bakacaksın 😂 çünkü her gün daha da ağırlaşıyor insan. Nefes alamıyorum sırtım ağrıyor rahmim ağrıyor yürüyemiyorum uyuyamıyorum oturamıyorum artık doğsun diye bakıyorum. O yüzden tadını çıkarın düşünmeyin
Baranzeynep Gamze0638 canım korkuları bi tarafa bırak hamileliğin tadını çıkar nasıl olsa bi şekilde doğacak o çocuk en fazla bi kaç gün ağrı olacak inan bebeği görünce ağrı flanda gelmiyor insanın aklına herseyi unutuyorsun doğur bak bukadar stres yaşadığım değmemiş diyeceksin ben 3. Doğuraca m 25 gün sonra Allah herkese kolay doğum nasib etsin sağ salim