Kızlar selam, aslında Doğum yapalı bir sene oldu fakat daha yeni yazıyorum.🤦🏻♀️ Geçen sene kızıma hamileyken hep erken Doğum riski taşıyordum bebeğim başı ile baskı yapıyordu. 17 Kasım Salı günü eşimle beraber bebeğimizin beşiğini kurmaya karar vermiştik. O gün sabah 10’dan akşam 5’e kadar hararetle beşik kurma çalışmalarımızı bitirmiş bense içine çarşaflarını serip gidip gelip kızımın beşiğini seviyordum. Gece saat on bir civarı eşimle uzanıp tv izlerken kızım eşimin sırtına güçlü bir tekme attı adeta haber veriyormuş babasına geleceğini😊 Saat on ikiye doğru tuvalete gittim ve koyu kıvamlı bir kanama ile karşılaştım sonrasında da sızıntı şeklinde suyum geldi. Hemen eşini çağırdım o da telaş ile ne yapacağını şaşırdı ben hem onu hem kendimi sakinleştirip ona hazırlanmasını ben de duşa gireceğimi sonra da hastaneye gideceğimizi söyledim. Bu sırada suyum gelmeye devam ediyordu. Hastaneye vardığımızda dizlerime kadar sırılsıklam olmuştum bile. Muayene ettiler ve Doğumun başladığımı 3cm açılmam olduğunu söylediler. Ben tabi korkudan titriyorum fakat sancım yoktu. Ağrı hissetmiyordum, eşime haber verdiler beni doğumhaneye çıkarıp üzerime Doğum kıyafeti verdiler. Ama hiç sesim çıkmıyor o kadar ki beni Suriyeli sanmışlar 😂 Niye konuşmuyorsun dediklerinde korkuyorum dedim onlar da beni sakinleştirdiler. Acil girişinden Doğum haneye çıkana kadar 4 cm olmuştu açılmam. Beni nst bağlayıp serum taktılar bir saat sonra sancılarım başladı kendi sancılarımı karşılıyordum sanırım suni de takınca biraz zorlandım. Saat sabah 4 e doğru ebe geldi ben nat cihazlarını sökmüşüm gidicem diyorum gözüm dönmüş 🤦🏻♀️ Senin açılman olmuş belli ki deyip beni muayene edip Doğum masasına alıyorlar koşarak gidiyorum bir an önce bu sancılardan kurtulup kızıma kavuşmak istiyorum. Ebeler vazelin sürerek kesi atmadan beni doğurtmak istediler. İşe de yaradı saat tam 4.10 geçe kızım doğdu. Tabi bizimki gözü açık doğduğu için filmlerdeki ağlama sahnesini yaşamadık. Tansiyonum düştüğü için ve içerden yırtılmam olduğu için 2 saat Doğum masasında kaldım kızım da yan tarafta mini mini sesler çıkarıyordu. Sonra bizi lohusa katına aldılar mini mini bir kızdı 2900 kilo 49 cm boy ile doğmuştu. Şimdi ise koltukların tepesınde gezen gece uykusunu hala sevmeyen yaramaz bir kız oldu🤦🏻♀️ Ve abla da oldu çünkü ikinciye 2 aylık hamileyim. 🤷🏻♀️ Biraz uzun oldu ve açıkcası çok da bulantım var ama kızıma hamileyken uzun uzun Doğum hikayeleri okumayı sever heyecanlanırdım o yüzden bir şeyleri atlamak istemedim.❤️ Sormak istediklerinizi sorun lütfen 💕