esmerbomba Merhaba hanımlar 20 +3 gunluk gebeyım ve ara ara çok afedersiniz rahime bıçak sağlanır gıbı Bı ağrı acı gırıyor uzun surmuyor anlık gelıyor ve gıdıyor sizce bu normal mi yoksa endişelenmelı mıyım? 😔😔
RedFlower esmerbomba 24 haftalık bende geçen gün daha beterini yaşadım. Meraklanma rahim büyüdüğü için hafif sancılar ağrılar normal
Memnune01 Cok normal güzelim, 37 haftaligim ve bende cok yasadim. Rahim genisledikce oluyormus, ilk bende cok korktum.
alyaninannesi2 Son zamanlar da bende de oluyor ama seninki erken gibi. Üşütmüş olabilirsin yada enfeksiyon olabilir sağlık ocağında bi idrar tahlili falan ver. Ciddi birsey yoktur inş 🤲🏻
Suzanne Aynı senim haftadayım 3 gündür sağ kasığıma ağrılar geldi gitti ama ne ağrı sanki orda bir top olup patlıyor dün doktora gittim sorun yok dedi bebeğim iyi benim vajinal akıntım var o yüzden idrar tahlili verdim belki o yapıyor belkide tamamen büyümeye bağlı dedi
Aslihan2 Suzanne Bende bugün yaşıyorum sol kasığımda değişik bir acı ağrı ayırt edemediğim birsey ve asla eğilemiyorum anında sızlıyor sanki orası 😵😣 cok tedirginim acile gidicem birazdan umarm normaldir ve geçer
Suzanne esmerbomba nasıl akıntın canım benimki beyaz sarı ve biraz kokulu bir akıntı doktorum normal dedi idrarımda temiz
Suzanne esmerbomba benimde su içmediğim zamanlar aşırı artıyor mesela dün az içtim az az geldi bugün iyice arttı
Suzanne Aslihan2 aynı seninki gibi yaşadım canım git için rahat etsin ama endişe etme ben ağlayarak gitmiştim o kadar ağrım oldu
Aslihan2 Suzanne Evet ya simdi geldim bebekte sorun yok dedi belki enfeksiyon vardir yada üşütmüşsündür dedi 😵