PrensesFiona Filizz123 3 ana öğün 3 ya da 4 ara öğün yapıyorum. Kahvatlı 8:30 Ara öğün 10.30 meyve +süt Öğle yemeği 12 - 13 2.ara öğün kuruyemiş +yoğurt Akşam yemeği 3 Ara öğün meyve +süt ya da yoğurt. Arada kaçamaklar da yapıyorum tabi abur cubur türü.
Aysegul9371 Filizz123 valla canım ne zaman isterse o zaman yiyorum arada saat koymuyorum 31 deyim artık çok acikiyorum ama yemek ekmek değilde meyve çerez süt yogur bu tarz çoğunluk meyve yerim
Filizz123 PrensesFiona hmm çok anlaşılır yazmışsın tesekkür ederimm 😊 peki bu senin planladığın yeme saati dmi doktor flan önermedii
PrensesFiona Filizz123 Rica ederim. 😊Benim planım canım eşim evden 8 de çıkıyor bende geri yatmıyorum bu şekilde yapıyorum o yüzden. Youtubada Ayşe Tuğba Şengel var diyetisyen onu dinleyerek yaptım planı. Gebelikte beslenme ile ilgili çok güzel videoları var.
Aysunozb Kahvaltıdan 2 saat sonra muz+süt öğle yemeğinden 2 saat sonra kuruyemiş akşam yemeğinden sonra ceviz meyve kuruyemiş
Merve234 Filizz123 kahvaltı sonrası 2 -3 saat sonra acikiyorum çorba yaparım hep değişik değişik çorbalar. Bir kase yanına bir dilim ekmek. Tekrar acıkınca çerez süt meyve daha sonra akşam yemeği
Filizz123 Merve234 buda olablirr evett hazır çorba da tüketiyomusnz yoksa ev yapımı hep Bn arada içiyorum valaa
Filizz123 Yaa ben ara öğün yapmayınca brz acıkır gbi oluyorum bu sefer yemesem içim rahat etmiyor o aç kalıyormuş gbi hissediyorum