Sude-96 Sonsuzsevgi54 Ben yaşıyorum 20. haftalardan beri 36 haftalığım hala var dönem dönem oluyor umarım hamileliktendır, Kan ilacımı düzenli kullanınca biraz rahatlıyorum kansızlıktan olabiliyor muş
kucukhobby-11 Sonsuzsevgi54 bebeğe fazla oksijen gitmesi için kalp normalden daha hızlı atar hamilelikte bu normaldir. Ama rahatsız edici ise doktora gitmekte fayda var
Minnosbir_Anne Sonsuzsevgi54 valla ben yeni acilden geldim nabız yükselmiş çarpıntım oldum tahlil falan yapıldı kan tahlili temiz çıktı ama nabzım yukseekti doktor Kardiyojiye bir gözuk dedi 🙄😔
Sonsuzsevgi54 Sude-96 anladım canım banada rahim büyüdüğü için olabilir dedi bı kardiyoloji ye git dedi
Elalayla 32+5 im Bugün benimde vardı nabZım 130 a çıkmıştı. Genelde tansiyon düşünce nabız artar yükseltmeye çalışır. Tansiyonumda normaldi. Bebeğe de kan pompalandığı için böyle oluyor sanırım. Sürekli olmadığı için sorun değil diye biliyorum.
Minnosbir_Anne Sonsuzsevgi54 biz gittik canım bugün kalpte sikinti çıkmadı çok şükür bebek büyüdukce çarpıntı yapabiliyormus ve kansızlık çıktı
Elalayla Minnosbir_Anne benimde kan sınırda biraz birazda troit değerlerim yükselmiş ona veriyorum bunu bugün iyiyim çünkü