oguzweannesi mnrgnc hamilelikte maydanoz yasak neden tavsiye etti daha doğrusu nasıl tavsiye edebildi
oguzweannesi mnrgnc hayır araştır mutlaka kesinlikle de içme düşüğe ve erken doğuma sebep oluyor doktorun kafasını da anlamadım ne akılla tavsiye etmiş her doktor yasaklar . Ben yemiyorum bile hele suyunu içmek akıl alacak gibi de değil şaşırdım yani
mnrgnc oguzweannesi Normalde hiç sevmem zaten de sırf bu yüzden yiyecektim teşekkür ederim bilgin için
Zeynep_dua mnrgnc adet söktürücü diye söylemişti doktr bana adet geciktigi zamanlarda kaynatır hep suyunu hem maydanozu yerdim kesinlikle yeme hamilelikte yasaklanır zaten anlamadim doktorudq
Fidan_14 oguzweannesi çok su iç birde Bizde çobanyasdığı deyirler sizde papatya Onnan özel bölgeni yıka ben içdim papaptya çayı geçdi yıkandımda çox iyi geldi amma sen hamilesin içmey olurmi bilmiyorum amma yıkana bilirsin çok iyi
Alparslaninannesii oguzweannesi ben bir beze biraz sirke döküyorum özel bölgeme koyuyorum bir gün boyunca kalıyor o gün geçiriyor enfeksiyonumu idrar yolu enfeksiyonu yani