cgdm-trzi MerveCnr kişiden kişiye değişiklik gösteriyor bence canım kendini rahat bıraktığın sürece sıkıntı olmaz inşallah 😌 benim zor geçmişti çatım darmış çünkü
Merveonay MerveCnr bende kendimi çok kastığım için zor oldu ve gecesine doğuma gittim suyum geldi doğumu tetiklediği için zaten son zamanlarda yapıyorlar ama aslında bakarsan iki parmağıyla bakıyor ilişkiye girmekten bile daha kolaymış ama bizler kendimizi kastığımız için zor oluyor
Kumru_ MerveCnr Bu gebeliğimde ilk defa dün oldum. Evet rahatsız edici bir his veriyor doğal olarak. Ama can yakmiyor. Doktor eldivene tentürdiyot döküp bir iki saniyeliğine bakti ,hemen bitti. Kasmazsan hiç canın acımaz 🌸
Merve_0109 MerveCnr ilk çatıyı 36 haftlik oldum şuan 38 ve tam 4 kere oldum bende çok korkuyordum ama hiç korkma sadece kendini kasma yeter rahat bırak gözünü kapat farklı şeyler düşün zaten 20 sniye falan sürüyor
Didemmmmm MerveCnr burda okuduklarınmdan çok tedirgin ve gergindim. Ama kendimi hiç kasmadım ve bu muymuş dedim. Saniyelik sürüyor canım yeterki kasma kendini😉