Plncnr-dnsn Kızlar 39+1 oldum yarın sabah doğuma gircem 5 cm açıklığım var ama sancım yok doktor yarın suni sancı ile doğumu başlatcak çok korkuyorum lütfen dua edin 🤲🤲🙏
Betl Plncnr-dnsn Ne güzel benim 4 cm açıklık 40+0 olduk evde sancıyi bekle diyip diyip eve gönderiyor
Didemmmmm Plncnr-dnsn Allah yardımcın olsun canım Rabbim sağ Salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Plncnr-dnsn 2-prensesannesiii ayy inşallah canım ya doktorumda öyle söyledi ama ne bilim ister istemez korku ve heyecan var
Maviiiiiii Plncnr-dnsn neden 39 haftada sunı verıyor canım bilmediğim için soruyorum. Benım doktorum 41 e kadar bekleyecegız dedı.
Plncnr-dnsn Maviiiiiii 1inde izne çıkcakmış doktorum istersen bekle dedi nöbetçi doktora devredeyim dedi bende kendi doktorumun girmesini istiyorum çok rahatlatıyor ve güven veriyor çünkü o yüzden açıklığında varken yapalım dedi canım
minnosannesiii Plncnr-dnsn canım 8 gün önce doğum yaptım 5 cm açıklığa gelene kadar canım çıktı 5ten sonrası zaten akıp geçiyorr ne mutlu sana
minnosannesiii Plncnr-dnsn hiç yatarak sancı çekme hep yürü plates topunda zıpla ben 6 cm olana kadar kendi sancımı cektim 6dann sonra suni verildi evet zorluyor biraz ama açılma çok hızlı gerçekleşiyor açılma tam olunca zaten 3 ıkınmada çocuk çıkıveriyor En basit kısmı doğum kısmı