Merhaba iyi günler arkadaşlar 🌸 11 günlük lohusa olarak size kullandığım göğüs pompasını anlatmak istedim.
Diamond mama göğüs pompasını 1 ay öncesine kadar hiç duymamıştım ve oğlumda avent ve lansinohu arkadaşlarımdan alıp dönüşümlü kullandığım için kendime bir göğüs pompası alma arayışındaydım. Aldığım göğüs pompasının muadillerine göre fiyatının uygun olması ilk başta cezbetti ben fakat ismini hiç duymadığım için alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Yorumlar hep iyiydi ama diğer markalar kadar da yorum ya da inceleme yoktu. En sonunda teklisini aldım ve 11 gündür günde 2 kez kullanıyorum ve cidden çok memnunum. Ben teklisini aldım iki elimi de etkisiz bırakmak istemediğim için ama bir göğüsümü makinayla sağarken diğer göğüsümden akan sütü de mochi ile topladım sonra onu da sağdım. 232 tl gibi çok uygun bir fiyata aldım ve cidden masaj modu olsun sağım modu olsun çok çok iyi. Avent ve Lansinohu kullanmış biri olarak söylüyorum ki bu markalardan fazlası var eksiği yok. Bu yüzden memnun kaldığım ve fiyatı oldukça iyi olan bu ürünü şiddetle öneririm☺️