Papatyaa38 Tekden hastanesi özlem hanımın hastasıyım normal doğum istiyorum korkmaya basladim acaba epiduralli normal doğum mu yapsam diyorum yapan varmı memnunmu ücret farkı alınıyormu doğum fiyatı 3750
Bianneadayiii Papatyaa38 ben de Özlem hn a gidiyorum normal bekliyoruz ama epidurali dalı günü soracağım
Pretty_mommy Ben de gülcan hocaya gidiyorum epidural yapıyorlar mi hiç haberim yok bilen varsa yazarsa iyi olur valla😊
Papatyaa38 Yapılıyor canım ama ayrı ücret alınıyor ücreti bilen varsa yapdıran varmı memnun mu merak ettim ama yazan yok yarın doktoruma sorarım artık😊
Pretty_mommy Papatyaa38 görüştükten sonra buraya yazarsanız cok memnun olurum ben yok diye tahmin etmiştim.
Bianneadayiii Papatyaa38 bizi de bilgilendirirsen seviniriz ☺️ Neden ayrı ücret alınıyor ona da şaşırdım ne kadarmış merak da ettim şimdi
Bianneadayiii Kızlar ben öğrendim Tekden’de epidural yapılmıyormuş bel ağrısı vs yağıyor diye anestezi uzmanları yapmıyormuş
Pretty_mommy Bianneadayiii ya doğru tahmin etmişim malesef🙄 sezaryenlerin hepsini de spinal anesteziyle yapıyorlar çünkü. Umarim hepimizin dogumu kolayca geçer.🙏