Nuraykk Ben postunuza cevap vermemiştim ama bu konuyla ilgili bugün Başka bir postta konuştuk bir hanfendi ile hatta oda kendinin zaman zaman her şeyi yedigini söylüyordu hepimiz gibi ben de aynı şekilde makarna Hamburger tüketiyorum çikolata tatlı, kesinlikle hepsi aslında zararlı ama tabii ki de insanız dokuz aylık bir süreç her şeyi yiyoruz Onda sorun yok ben de sizin kafanız dayım Ama çocuğa kilo aldırmak için özel karışımlar yapıp içmek falan bilmiyorum benim kafa yapıma göre gereksiz Ha bilmiyorum çocuğunuz da ekstra özel bir durum var da yaptıysanız. Ama benim bilgilerime göre de bu işler genetik kilo olayı ve bebeğimin önden gitmesi veya gitmemesi benim için önemli bir durum değil, Ama ben bazı şeylerin özellikle çok zararlı olduğunu duydum bunlardan biri bebe bisküvisi dediğiniz şey ve gerçekten yemiyorum Ha bilmiyorum niye böyle bir şey duydum neden zararlı ama duydum çocuğum böyle zararlı diye duyduğum bir şeyden kilo alacaksa da almasın yani benim kafa yapımda. :) herkezin düşüncesi Fikri farklı olabilir benim bu platformda en çok anlamlandıramadığımız şey siz bir şey açıyorsunuz size karşı cevaplar geliyor bu çok normal size katılan olduğu kadar katılmayan da olacaktır. herkes herkezden farklı düşünebilir bu çok normal bir şey :) tepki de gelebilir öyle bir post açıp karışım veriyorsanız buradaki herkese böyle yorumlarada açık olmanız gerekiyor bence