Susambebis Betusckk 15haftaya kadar günde 3/4kezdi 22+3 oldum hala günde mutlaka 1kez mide bulantısı istifra devam😫🤣
Seherdmrkl Betusckk kaç haftalıksin canım. Ben de 9 haftalığım üç haftadır çekiyorum bulantı kusma. İnşallah bir an önce geçer die bekliyorum
bukusum Betusckk kusman var mi. 11+2 benim de 7 haftaliktan beri mide bulantim var. Ilk gebeligimde kusmam da vardi 13. Haftada bitmisti. Simdi kusmam yok ama surekli mide bulantisi oluyorum.
pembikto benimde cok bulanıyor yemek yiyemiyoru. propolis tavsiye ederm sıvı iyi geliyor birde zerdeçal bal limon az bişi deneyin derim
Seherdmrkl Gonul777 daha belli olmz ki çok erken. Kalp atışını bile geçen hafta duyduk 😀 en erken 12. Hafta dedi doktor
Seherdmrkl Betusckk benim 6. Haftada başlamıştı ilaç ta kullandım ama pek bir faydasını göremeyince akışına bıraktım. Şimdi biraz hafifledi sabah öğlene kadar zorluyor beni arada akşam da yokluyor ama zaten hep bir tiksinme kolu hassasiyeti var o da tetikliyor canım
1Cicekanne Bende 9+6 . Günlerdir herşeyden iğrenç bir tat ve koku geliyor. Mahvoldum. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Dişimi macunu bile aynı tatta iğrenç. Midem sürekli bulanıyor bu tat koku beynime yerleşmiş🤮 bıktım
Elfs Betusckk 13+3 sürekli kusma bulantı kabızlık 1 hafta oldu yapamıyorum çok zormuş ya allah tüm hamilelere yardım etsin diye dua ediyorum sürekli 😔