Happymommy Mucizem_211 Allah sabir versin, insallah saglikla dunyaya gelir evladiniz, guzel gunlerini gostersin Rabbim🙏🏻
Aycaaa571 Gonul777 tabiki Allah bilir ama belirli haftalara geldi mi cinsiyet öğrenmek için erkek bebekler çabuk geliştiği için kendilerini çabuk gösterirler ve genelde sağ tarafta aşağıda olurlar
funnymummy Yahu Allah sağlık versin daha kesesini gördünüz mü kalp atışını işittiniz mi Rabbim akıl fikir versin nicelerimiz 1 tane evladım olsun sağlıklı olsun diye dua ediyor ama neyse anne baba olmak için bir test olsa da geçemeyen olmasa keşke …
Laleozkan_09 Gonul777 bence öncelikle sağlıklı olmasını isteyin. Erkek ya da kız her ikiside senin canın. Hamile kaldığınız andan itibaren cinsiyeti bellidir fakat organları daha gelişmediği için 16. Haftaya kadar net olmaz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Mucizem_211 Sermec27 aynen öyle canım benim vallah bende eşimde kız çocukları için ölürdük ama rabbim nasip etmedi sağlıklı olsunlarda hayırlı Salih evlat olsunlar da bunun kızı erkeği mi var evlat aynıdır rabbim sizden de kat kat razı olsun güzel anne benide dualarına alırsan çok sevinirim 😍🤗
mavi_kus Gonul777 çocuk olmuş sağlıklı sıhhatli olsun vakti gelince öğrenirsiniz nasılsa kendinize o zamanı zehretmeyin
Lokumunannesii Gonul777 bence şey yapabilirsiniz.. Sağlıklı olmasını eli ayağı düz olmasını size hayırlı evlat olmasını sizin de ona hayırlı anne baba olmasını..☺️ Sonuçta sizin bebegınız erkek olsa Ne olur olmasa Ne olur ilk bebegınızın kız olması çok ayrı birsey 20 aylık bir kızım var iyiki var diyorum Allah’a şükrediyorum en büyük hazinem kızım💗evladın erkek kızı yoktur
Ceyduygu Hayal_et07 Ay delirdim okurken ya bende o kadar çok istedim ki kız çocuğunu. Böyle kadinlar kız evladını hak etmiyor
MaBelle Gonul777 eşinize cinsiyeti erkekten gelen kromozomun belirlediği gerçeğini açıklayın bence.. bunu sizden beklediğine göre muhtemelen birşeyden haberi yok.
Luliko MaBelle bence ikisinin de birşeyden haberi yok. Anca çocuk yapmasını bilirler nasıl kafalar bunlar anlamıyorum ya
Bereninannesi33 Gonul777 neden erkek istiyorsun canım Rabbım hayırlı evlat nasip eylesin Sağlıklı olsun da
Gonul777 Bereninannesi33 Aminnn hayirli evlat olsun. Kocamin bir kizi var o yuzdan bana gore fark etmiyo