Sermec27 Gonul777 bunun bir alameti yok bacım 😁 12 13 haftalarda az cok kendini belli eder hakkında hayırlısı olsun benim 2 oğlum oldu ikisinde de cok farklı gebelik geçirdim
Suzanne Bence kendinizi böyle şartlamayın Allahtan hayırlısını dileyin ben çok kız çocuk istiyordum hatta kendimi o kadar şartlamıştım ki kız ismi bile bulmuştum zaten Çin takvimi falan kız gösteriyordu. Sonuç oğlum oluyor onu dünyalara değişmem:))
Happy_001 Gonul777 walla boyle yazana dusunene uzuluyorumm ınana okadar cok isteyen var kı fark kız erkek fark etmiyor cocugu olsun diye keske boyle kendızıı sartlamayın gunah ya Rabbım hayırlı ewlat lar versın
Gonul777 Happy_001 evet benda biliyorum gunah oldugunu amma kocamin 1 ci evliliyindan bir kizi oldugu icin bendan erkek bekliyor aslinda benim icin fark etmaz aslinda
Happy_001 Gonul777 benım de esimin kızı war 2 kere dusuk yasadım kimyasal yasaadım ve bana dedım Rabbım bıze hayırlı ewlat wersın kız erkek fark etmez dedı esın cok yanlıs dusunuyor benıö kaynım war 16 yıldır cocugu olmuyor ve gorsen okdar kotu kı biz bile sewınemıyoruz o uzuluyor dıyo bıtane wer kız erkek fark etmez dıyo
hulya-13 Gonul777 benden erkek bekliyor diyorsunuz ama sizde kendinizi sizden erkek bekliyor diye şartlamayın. Bu sizin elinizde olan bişey değil. Bebeğin cinsiyetini ne olacağı sizinle değil kocanızla alakalı bir durumdur. Bizim mahallede bi kadın 6 kız doğurmuş. Kocası gitmiş bidaha evlenmiş erkek çocuk olsun diye. Ondanda 2 kızı olmuş. Yani bu erkekle alakalı bişey.
Nymphadoraa Gonul777 eşiniz size senden erkek bebek mi bekliyorum dedi ? Öyle dediyse erkek sperm gönderdiysen olmuştur bey, benle ne alakası var deseydin. Hey Allahım ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz…
bebeklibirisi Gonul777 kocanız unutmasın Ki cinsiyeti belirleyen faktör kendisi. Erkek olmasını istiyorsa ona göre yapsaymış
Suzan-mustafa55 Gonul777 onun var ama senin yok böyle birsey istenmez hayırlısı dilenir sağlıklı oĺsun ne olursa olsun denilir bacım sen bari mantıklı dusun
PrensesAnnesi4 Gonul777 Bu nasıl bir cehalet nasil bir zihniyet ya bide ciddi ciddi yaziyorsunuz iki tane kızım var Allahima bin sukur olsun 🙏 hic cinsiyete bakmadim ALLAHTAN hep saglikli bir evlat istedim
Poyrazin_annesi halecelik illaki yanılma payı vardr ama bn hesapladım bnmkı erkege gelıyo ve cınsıyetını ogrendık erkekmiş 🥰
Aysegul432692 Ayaklarınız soğuk olur internette bunun gibi çocuğun erkek olmasının belirtileri yazıyor