Busranze97 Kızlar ben ana kucağı ana dizi vs evde kullanılan dan almadım bı yerde okumuştum omurga yapısı için uygun değil önerilmiyor falan. Sonra bazi markalar toplatilmis diyee gördüm siz aldınız mı veya almak zorunda mıyım 🙄
Nefii Busranze97 alma zorunluluğu göreceli ama ilk 2-3 ay elim ayağım oldu benim resmen oğlum çok çabuk sıkılmasa daha da kullanırdık ama 🤷🏻♀️
gurbetcianne97 Busranze97 benim alma gibi bir düşüncem yok aslında da kayınpederimin çok hoşuna gidiyor öyle şeyler. 😂😂😂 her an bir yerden bakın ne aldım diye fırlayabilir😂
EsengulC Busranze97 çok rahat oluyor ben 6aya kadar kullandım bazen onda uyuyordu çok rahat ettim omurga olayını duymadım bilmiyorum ama puset givi zaten puset zararlı olmadığına göre o da zararlı değildir sanırım altına bi battaniye serip yatırıyodum
rgk Busranze97 ben almadım, bebeğimde o tarz bisi kullanmak istemediğim için tamamen. hem bebeğin içinde uzun durması sağlıklı değil hem de alışsın istemedim
Busranze97 EsengulC ya biz de 1 ay önce falan okumuştuk onu görünce almadık zararı olur diye bilemedim şimdi
Nnurdan Altına birşey yaymak zararlı diye biliyorum çünki pusetler bebek omurgasına uygun olarak yapılıyormuş
EsengulC Nnurdan pusetler öle ama anne dizi denilen farklı bişey bence battaniye gerekliydi yani belki de beimki ince olduğu içindir bilmiyorum
EsengulC Busranze97 duruma göre bkarsın canım baktın illa ki sallanmak istiyo kucakta sürekli durmuyor o zaman bi.çözüm bulursun genel olarak söylüyorum yanlış anlama ama herleye zararlı falan deniyor ama işe yarayan çok şey var malesef teoriler genelde çok ütopik oluyor
Busranze97 EsengulC evet ya bende smdi ilk gebeliğim tecrübem yok etrafındakiler de kafa karıştırıyor biri al biri sakın alma biri çok rahat diyor öbürü çok zararlı iyice beynim yaniyk 😁 neyse dedifin gibi duruma göre bakarım olmadı
EsengulC Busranze97 İlk gebelik ilk bebek zor ben artık tecrübeliyim gerçi çoğu şeyi umuttum 4 yıl geçti ama zamanla htırlarım herhslde😂