Melissim12 Mervecagdas 33 haftaya girdik bugün ütüsü kaldı yıkandılar ama çanta filan bir şey yapamadım 3 gündür hastane de yatıyorum böbreklerim şişmiş içime stent takıcaklar 3 gün daha en az buradayım İlk Bebiş çok yordu ☺️
Fidashka 36ya gectik bugun❤️ Bebek arabasi yatak ve s.hazir. Bir tek hastane cikisi giyimlerimiz kaldi anne kiz :) Normal dogum istiyorum cok,ama bakalm ksmet hangisinden yana olacak..
BahtiyarDeryaVatansever blackwhite Şükürler olsun küvözde kalmasına gerek kalmadı birlikte taburcu olduk oğluşumla.
Haticedma Ssr2561 bizde yarın tam 34 haftalık oluyoruz bizde kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik daha çantamız hazırlanacak çok heyecanlanıyorum Artık bir an önce kavuşmak istiyorum bebişime 😘❤️
Elcnerdgn ozgeya bende 31haftalığım istek üzerine sezeryan istiyorum Eylül’ün kacına gün verir doktorum bilmiyorum. Erkem Doğum riskim Benin’de var
ozgeya Elcnerdgn bence ekstra bir durum söz konusu değilse sezeryan tercih etme.keşke benim elimde olsa da normal doğum yapsam.şimdi normal doğursam tekrar ameliyat olmak zorunda kalıcam o yüzden sezeryan düşünülüyor.
Elcnerdgn BahtiyarDeryaVatansever peki canım kaç kg doğdu bebeğin ve küveze girdi mi benimde erken Doğum riskim var
BahtiyarDeryaVatansever Elcnerdgn Küveze girmesine gerek kalmadı şükürler olsun birlikte çıktık hastaneden bebişimle. 2865 gram doğdu.
Eisrdn Bizde 33+6 haftalığız kıyafetleri yıkanıp ütülendi. Beşiğini dolabını yerleştirdim. Hastane çantamız harici bir şeyimiz kalmadı. Onu da yavaştan yapacağım inşallah. Listesini hazırladım. Gerisi kolay olur herhalde
ozgeya Elcnerdgn Anladım canım,ama ben de çok korkak bir insanım çok tedirginim.ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bir şekilde 😔
Elcnerdgn ozgeya psikolojimi bozdular resmen ve oyüzden sezeryan diyorum KESK’e normal yapabileceğime inansam ama o cesaret malesef zerre Yok ☹️
ozgeya Elcnerdgn Allah yardımcın olsun canım,düşünmemeye çalış.Ne kadar korksak da aslında o zaman geldiğinde herşey kendiliğinden olup bitiyor.işte biz hatayı en ince ayrıntısına kadar düşünüp moralimizi bozarak yapıyoruz.