ikizlerin_annesi__ Kızlar neler yapıyorsunuz? Kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor benim riskim var hep uzanıyorum siz neler yapıyorsunuz bebekler ve durumlar nasıl ? Detaylı ultrason girildi mi ?
Ozlemclr ikizlerin_annesi__ bende 18+3 um detaylı için en uygun 22 hafta dedikleri için bekliyorum riskim yok şükür ama zor geçiyor mide bulantısı haksızlık filan 🙄
Semra12344 ikizlerin_annesi__ bende 18+5 cnm riskim yok bol bol yürüyüş yapıyorum. Bulantılarım hala devam ediyor onun haricinde çok şükür güzel gidiyor. İnşallah sağlıkla zamanında bebişlerimizi kucaklarıma alalım 🧿🥰 en son 17 de geçen hafta gördüm bebişimi ama özledim inanki😂 beni doktorum ayrıntılı ultrason için 20. Haftada çağırdı bir hafta sonra gideceğiz inşallah 🙏
ikizlerin_annesi__ Ozlemclr ayyy aman şükür edin halinize yeterki riski olmasın 🤲🏻Bende 21. Haftada gideceğim Detaylı ultrasona bebeğinizin kilosu nasıl kaç haftada kaç kilo oldu 🧡
ikizlerin_annesi__ Semra12344 oh çok şükür aman riskiniz olmasında ❤️Bulantım bende bulantı ilacımı içmeyince kusuyorum mecbur içiyorum 😔 kilo durumunuz nasıl en son kaçtı 😍 benim riskim olunca yürüyüş yapamıyorum 😔size doktor mu önerdi
Semra12344 ikizlerin_annesi__ evet cnm doktorum hergün yavaş yavaş yürüyüş yap dedi Daha hiç kilo almadım aynı kilodayım😍
ikizlerin_annesi__ Semra12344 ya ben normalde çok zayıfım zaten 47 kilo ile hamile kaldım ama şimdi 19 haftalığım 52 kilo olmuştum 🌸
ikizlerin_annesi__ Ozlemclr Ozlemclr bende 17+2 de gittim 195 gram olmustu demek hemen hemen aynıyız ❤️❤️Şuan kaç aylıksınız
Semra12344 ikizlerin_annesi__ olsun cnm zayıf olduğun için kaldırırsın kiloyu ben 70 le hamile kaldım o yüzden sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum. Benim de boyum uzun kilolu durmuyorum ama kilo almaya çok elverişliyim🥰
ikizlerin_annesi__ Semra12344 vallaha ben bekarken hep dört gözle bekliyordum 😊😊hamile olmayı çünkü 29 yıldır hayatımda ilk defa 50 üstü oldum 🙈🙈🙈
ikizlerin_annesi__ Millaa ahh bilemedim ki kuzum doktor birsey demedi mi ama sanmıyorum ya her bebeğin gelişimi farklı sonuçta hem zaten bebekler bir hafta önden yada geriden gidebiliyor doktor normal demişti . Neler tüketiyorsunuz