Gizem51 deletedmom321 sağol canım ama cinsiyetin ne ara sıra uğra istersen geçen gittiğim.der erkek vardı bu sefer kız
deletedmom321 Gizem51 kız olacak inşaallah:) bakarım canım uzak geliyor biraz o taraf çok gelmiyoruz o yüzden:)
Ceyraceren Bende hiç indirim çıkmadı.Acaba alınan ürünlerle mi alakalı anlamadım.Çok teşekkür ederim yinede☺️
sudamlasi Ceyraceren alınan ürünle de alakalı olabilir canım ben genel ihtiyaçları ekledim banyo seti şampuan böyle şeyler var indirim bana mı özel anlamadım😄😇
Guldenn sudamlasi mağazada internetteki kadar seçenek olmuyor ama internettede ürün bedenlerinin çoğu tükenmiş
sudamlasi Guldenn giyim üzerine sadece iki tane 5 li hastane çıkışı alcam canım ama bi yenidoğan ı var bide 3 aylık var hangisini alsam bilemedim
ozgeya sudamlasi çıldırmak istemiyorsan netten al valla 😅 rica ederim ayrıca,yardımım dokunduysa ne mutlu 🙏🏻☺️
sudamlasi Bluemoms giyim üzerine bişey aldın mı hastane çıkışını yenidoğan mı almam lazım 3 aylık olan mı
Bluemoms sudamlasi aldım cnm ama 0 3 ay az aldım cünki çok küçük kalıp sanki olmıycakmış gibi geldi 🙈3 6 daha çok aldım zaten 0 3 beden bi hastane cıkışı 3 5 te zıbın ve alt yeter
rileyss sudamlasi tüm ürünlere n11, hepsiburada gibi sitelerden de bakın bence. bazen buralarda daha ucuz olabiliyor aynı ürünler