1mucize47 Merhaba hanımlar eczanede çatlaklar için dermoskin adında nemlendirici bir krem önerdiler çok iyi denildi kullanıp memnun kalan var mı acaba
hamisanne_63 1mucize47 eczanede güzellik uzmanı bunu önerdi bana bunu aldım iki üç gündür bunu kullanıyorum işe yarar mı yaramazmış bilmiyorum tabi bi araştırın derim 🤷🏼♀️ https://ty.gl/n7v9690hxy
Firdevss167 1mucize47 ben lierac kullandım hiç çatlamadan doğurdum çok şükür canım ilk haftamdan beri hep sürdüm ama
tomrisveannesi 1mucize47 boşuna para vermeyin derim Hindistan cevizi yağı kakao yağı vazelin zeytinyağı .. kullanabilirsiniz.
1mucize47 Dmllale doktorumda bana lierac al dedı baya pahalı geldı 275 TL fazla sanki onun yerıne bio oil mı Aslam dedı eczanede eşime o markayı tavsıye etmıs emın olamadım
Dmllale 1mucize47 hiç bir fikrim yok canım bende 16 haftalık gebeyim yeni kullanıcam hindistan cevizi yağı öneriyorlar gratis te varmış onada bir bakın isterseniz
Sevgi09 1mucize47 Lierac internette 150-160 TL civarlarında. Ben sabah Lierac, akşam Bio Oil kullanıyorum.
1mucize47 hamisanne_63 bunu hiç duymadım bir bakıyım ama doktora sormadan kullanma bebeğe bır zararı olabilir allah korusun
oztrk14 1mucize47 vall canım yeni kullanmaya başladım 1hafta oluyor ne desem yalan olur şuanda ama söyleyen kullanan herkes çok memnun
1mucize47 oztrk14 ben alayım o zaman aslında parasında degılım ama o kadar para verıp bır işe yaramazsa içim acır açıkçası
oztrk14 1mucize47 tabi canım haklısın ben ilkinde son ana kadar hiç çatlamamıştım çok mutluydum ta ki son an çok az oldu illaki oluyor sanırım ne yaparsan başka bi yağ kullanmıştım bitkiseldi o da bunu da çok öven var bakalım inşallah iyi olur 🙏
oztrk14 1mucize47 ben indirimden aldım o da en düşüğü 190 dı kuponum vardı 170 e geldi sahte olmasın o kadar düşük fiyat görmedim o kadar araştırmama rağmen
Firdevss167 1mucize47 inşallah canım ihmal etmeyin bol bol nemlendirin ama aslında hiç çatlamadan önlem almak daha iyi ama genetikte olabiliyor ☺️