Havvanur_61 27+1 haftalık hamileyim fakat bebeğim anne karnında hiç aktif değil benimle aynı durumda olan var mı kızlar
Havvanur_61 Hly06 sürekli böyle gün içinde oynamıyor gece yatarken oynuyor doktora gittim nst ye bağladılar sıkıntı yok oynuyo diyolar sadece ben hissetmiyorum normal mi sizce
Cilek_16 Havvanur_61 o haftlaarda bende öyleydim canım gün içinde farketmezdim ama gece kıpır kıpır hareket ederdi 😂
yavuzhan1707 Havvanur_61 gün boyu bende pek fazla hissetmiyorum oturunca falan 1 2 vurur o kadar simdi kipir kipir onu takip etmekten ben uyamiyorum sürekli tekme attığı yeri hissetmeye çalışıyorum 😂 24 haftalığım bende bence korkma normal ❤️
Hly06 Havvanur_61 eger gün icinde cok hareketliyseniz hissetmeyebilirsiniz çünkü bebeginiz uyuyor da olabilir. Mesela gün icindr sessiz bir yere cekilin elinizle karnini okşayin konuşun bide o zaman kontrol edin. Cok panik yapmayın. Gece daha cok hareket etmesi normal çünkü daha rahat bir pozisyonda hareketsiz kaliyorsunuz bebek de haliyle hareketleniyor
SdaSglm Havvanur_61 Canım oğlumda öyleydi doktorum yanlış hatırlamıyorsam karnın arka perdesinde gibi bir şey demişti yani ultrasonda bile çok bastırarak kontrol ediyorlardı. Şimdi kızımda oğluma göre çok hareketli onu karnımın yüzeyinde çok hissediyorum mesela. 2-3 saatte bir yoklayın hareketleri az ama varsa üzülmeyin. Benim oğlumda gece oynardı daha çok hatta son aylarda uykudan uyanırdım çünkü gün içersinde o kadar çok oynamasına konsantre olurdum ki gece olunca hemen hissederdim uykuda.
aysenurkp O haftada benim de öyleydi,bebisler genellikle uyuyorlarmis o donemde bir de bebeğin durduğu pozisyonun da etkisi var 🐣 Endiseleniyorsaniz doktor takibini sıklaştirmakta fayda var ama dediğim gibi benim de öyleydi 🤭