Kadze Mrvsoner 25 haftadayım 32 cm boy 850 gram kilo 26.haftaya uyumlu dedi doktor normal degerlermiş yani ona göre heapalayanilirsin
Semakacan Mrvsoner orası belli olmaz canım değişiyor yani benim 29 haftalıkken 1300 gramdı en son 33 haftalıkken 2500 dü şimdi 34+2 😊
Mrvsoner Semakacan gidiyorum hastaneye bebeğimi görünce heyecandan sormayı unutuyorum kendi derdimi bile söylemeyi unutuyorum❤️❤️😀😀😀
Semakacan Mrvsoner bende aynı gitmeden önce hep aklımda tekrarlıyorum bunları sorayım diye gidince herşey sıfır 😂
Mrvsoner Semakacan hastaneden gelince elim söyledin mi sorunlarını diyor bende unuttum diyorum çocuğu görünce eline kağıda yazıp vericem artık diyo😀😀😀😀
Semakacan Mrvsoner hahaha valla canım ben onu bile yaptım kağıda yazdım sorcaklarimi ama onunda unuttum 😂 kilosunu boyunu ben sormadan söylüyor Allah'tan doktor yoksa onu da soramam 😂
Habibeseyit Mrvsoner şuan 27+2 yarın gitcem doktora ogrenince yazarim inşallah Canım 3 hafta önce gittigimde ise o anki kalabalıkla soramadim ve şuan hiç bilmiyorum ne kadar çok merak ediyorum cokkkk