BuseTolga Merhaba kızlar benim 24 kasımda beta hcg 31,6 çıktı 25’inde 53,89 çıktı 27’sinde ise 423,5 çıktı böyle bir şey yaşayan var mı?Bu normal bi durum mu?
mekutlu12 BuseTolga bana da normal geldi ne kadar artıcağı kişiden kişiye değişiyo zaten önemli olan her seferinde artmış olması sizde de artmış daha fazla bile olabilirdi. Bu süreçte bana kalırsa çok fazla araştırmayın her şey kafanıza takılıp strese sebep olabilir. Hayırlı olsun 🌸
BuseTolga Deniz2961 2 güne bir 4-5 kata kadar artış duymuştum ama benim artış bana fazla geldi neredeyse 8 kat
deletedmom27371 BuseTolga 8 kat mı. Şuan artışınız normalde 8 kat kadar değil ki benim ilk değerim 135 ikincisi 380 üçüncüsü de 6460tı
BuseTolga Deniz2961 ay inşallah öyledir canım bakalım salı günü doktor kontrolüm var umarım her şey yolundadır🙄
BuseTolga deletedmom27371 2 günde 53,89 dan 423,5 e çıktı ben 120-130larda bir değer bekliyordum sizin değerleriniz 2 güne bir olan artış mı
Gmzrmzn BuseTolga benimde senin gibi 432 çıktı on gün sonra gittim 9binlerde olması gerekirken 18420 olmuş kesede iki bebek vardı ama doktor yine de sen tek düşün dedi inşallah doğru gormusuzdur 8 aralıkta bidaha ki kontrolüm
deletedmom27371 BuseTolga yok canım sanmıyorum bu arada kusura bakma 135 ve 380 çıkan değer arasında 2 gün vardı 380 den sonra 6460 çıkan değerimin arasında ise 1 hafta vardı. Ama öyle düşünme sanmıyorum öyle olduğunu kaç haftalıksın?
BuseTolga Gmzrmzn anladım canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için umarım sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza 🥰
deletedmom27371 BuseTolga bende 3 haftalıkken öğrenmiştim. Ama bence korkma canım belki ikizdir. Dediğim gibi herkesin artışı farklı oluyor 🌸
BuseTolga Gmzrmzn merhaba canım salı günü kontrole gittim doktorum bir hafta sonraya randevu verdi görmek için alttan muayene etmedi.pazartesi günü lan verdim yarım saat arayla hem acilde hem de sağlık ocağında acilde sonucum 760 larda çıktı sağlık ocağındaysa 643 çıktı referans aralıkları farklı galiba o yüzden cumartesi acilde yaptırdığım test bana çöl yüksek gelmiş olabilir 🤔