Clostiridium Kızlar duştan çıkarken ayağım kaydı yanlamasına düştüm çok korktum dr gttık hemen bi sıkıntı yok ama kanama, suyun fln gelirse hemen gel dedi.Bu durumu yasayan oldu mu?Çok korkuyorum. 37+5
Deniz2961 Clostiridium çok geçmiş olsun bak elhamdülillah bı sikintinz yokmuş allh korusun olsa bile doğum için haftanın cok uygun icinzii refah tütün lütfen
Esse2019 Clostiridium bende aynı şekilde duştan sağıma doğru düştüm haftamda 26ydı şükür bir sorun henüz yaşamadım 2 hafta geçti Allah korusun bizide bebeklerimizi de
fatma_sahin Clostiridium Gecen gün bende düştüm canım evimin her yeri fayans ayağım kaydı bacaklarım ayrıldı belim ağrıdı böyle karnımda bı acı gibi bişey hissettim hastaneye gittik hemen idrar yaptı hersey normal yolunda dedi sen korktuğun için bebekde korkmuştur hareketlerini dikkat et bak bişey olursa gel dedi çok şükür ki bişey olmadı sanada çok geçmiş olsun
Deniz2961 Clostiridium ablam düşmüştu gebe iken merdivenlerden tam 2 ay bı fiil ytakta kıpırdmasan yattı krem vs vermedimi
Dyg61 Clostiridium 30 haftayı geçmiştim tam hatırlayamıyorum kovaları aşağı indirirken 4 5 merdiven seke seke indim
Clostiridium Deniz2961 yok cnm bşey vermedi. Müşahede altında tutması gerekiyormuş aslında ama bi sıkıntı yok dedi kanama olmadpı için
BuseArac Clostiridium korkma canım bebeğim sağlığı yerindeymiş şükür. En kötü ihtimalle doğumun başlar ki zaten doğum zamanın gelmiş. Ben oğlumu 38de doğum yaptım
Nesekrc @Clostiridium bende dün dışarıda taşa takılıp ayağımı burktum ve düştüm Allahtan eşim yanımdaydı o biraz tuttu çok sert bir düşüş olmasa da bende korktum eve gidip uzandım hareketlerini kontrol ettim bir sıkıntı olmadı kanama ve su gelmesi gibi bugünde gayet hareketleri güzeldi 38+2 haftalık hamileyim sende hareketlerini kontrol et su ve kanama var mı kontrol et birşey olmaz inşallah
Ikincinefes Ben ilk hamileligimin 4. Ayinda kaza gecerdim araba kazasi 25 metre asgiya dustuk.Allaha sukur hic bisey olmadi demem o ki :) Allahin izni ile bisey olmamis sizede 😍en kotusu bebisine kavusurdun 😍haftasini doldurmus zaten 😍😍