Alparslaninannesi0 Hayırlı geceler hanımlar pcos olanlar adetleri ne sıklıkla geliyor düzenli mi sürekli hamilemiyim diye düşünce sarıyor insani yaa 🤷♀️
Mlk116 Alparslaninannesi0 ben şu an hamileyim ama öncesinde ortalama 35 günde bir geliyordu pcos olduğumuda 1 sene önce öğrendim adet olmama gibi bi durum olmadığı için hiçte şüphelenip gitmemiştim kadın doğuma belirtileri yoktu bende
Hirakus25 Alparslaninannesi0 45-60 günü buluyordu bazen öyleki hamile olduğumu 9. Haftada öğrendim 😂😂
Nazlii__ Alparslaninannesi0 benim hiç düzenli adetim olamadı haziranda olmuştum Temmuz da olamadım test yaptım negatifti doktora gideyim düzenleyici verir dedim ne olur ne olmaz diye test yaptı 3-4 günlük hamile olduğumu öğrendim Geç döllenme yaşamışım Ve şunu anladım ki düzensizde olsa olacaksa oluyor
Seda9507 Alparslaninannesi0 şuan hamileyim ama 35 40 50 değişiyordu. Ve bende biliyordum sorunum olduğunu ama ona rağmen her ay hamileyim zannediyorum. Neyse ki sonunda nasıl oldu şükür. Allahım isteyen herkese naip etsin inşallah 🤲
Alparslaninannesi0 Mlk116 benim hep gecikmeli geliyor bazen 15 bazen 1 ay gelmiyor geçen ayın 21inde olmustum gene gecikti mesela hep böyle bende bütün belirtileri var neredeyse
Mucizeeannee Bazen 3 ayı bile buluyordu benim hiç düzen yoktu ama eşimde sperm tembelliği vardı onun için de evlat hasreti çekiyordum, çok şükür eşimin değerleri kendiliğinden düzeldi düzelir duzelmezde hamile kaldım
Mlk116 Alparslaninannesi0 benim en geç 38 gün olmamıştım o zamanda baya heveslenmiştim hamileyim diye ama değildim. Bazen 28 günde oluyordum hiç belli olmuyordu yani
designermom Benimkisi tamamen keyfine bağlıydı bazen 60 bazen 45 bazen 90:) hic adet takvimim olmadı abla 🥺😅😅ama çok şükür ikinci kez gebeyim canım ilki dusuk oldu rabbim aratmadı hic umutsuzluğa düşme pcoslar da catir catir hamile kalıyor
Alparslaninannesi0 designermom bi evladım var şükür evlendikten sonra doktora gitmişim o kadar merhametsiz bi doktordu devlet hastanesinde doktor cocuk düşünme neredeyse yok olma ihtimali demisti o gün eve gittim ertesi ay hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun
Alparslaninannesi0 Nazlii__ oğlum 20 aylik istiyorum aslında çünkü 1 inci aramadan oldu ama ikinci oyle olmiycak çünkü 4.5 ay korunmadim olmadi
Mlk116 Alparslaninannesi0 20 haftalık hamileyim🙏🏻 çikolata kistimde vardı 2 sene denedik olmadı yeni nasip oldu
Alparslaninannesi0 Mlk116 Sağlıcakla kucağına al inşallah cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 4 Aydır korunmuyorum bende