Nazlii__ anonymous sizi o kadar iyi anlıyorum ki siz hamilelikte çekiyorsunuz ben yıllarca çektim bu durumu damlalar bir noktadan sonra fayda etmedi falan Bali bile kokladım belki açar diye çaresizce ve iki kere ameliyat geçirdim Çok şükür 3-4 yıldır rahatım tıkandıkca vikis yeterli geliyor ama nefes alamamak gerçekten zor umarım düzelir 😣
anonymous NBA pazartesi ye kadar böyle giderse dahiliyeden randevu alayım o zaman çok teşekkür ederim😘
canimbeybimmm Benim de aynı şekildeydi buhar makinesi aldım odayı çok güzel nemlendiriyor burun ağız kuruluğum geçti bir araştırın derim ☺️ Bir de özel aromatik yağ bölümü var saf okaliptüs yağı aldım onu damlatıyorum harika burnu açıyor
Nazlii__ anonymous teşekkür ederim Amin en kötü sıkıntılarımız bunlar olsun rabbim kötü imtihanlarla sınamasın inşallah ❤️
anonymous Cilekliruyam bilmiyorum ki bu zamana kadar bir şeyim yoktu geçen hafta eşim grip gibi bişi oldu burnu tıkandı aktı vs atlattı sonra bende başladı o iyileşti ben iyileşemiyorum burun tıkanıklığı kaldı 😣 gitmek bilmiyor 🤷🏻♀️
Cilekliruyam anonymous bendede alerjik rinit var dediğin gibi senelerdir o yöntemlerin hiçbiri tam işe yaramadı hele hamilelikte iyice arttı zorlanıyorum alerji ilaçlarıda biyerden sonra fayda etmemeye başladı. Otrivine denemedim bitek işe yarıyorsa deneyecektim
Tugbacelik2508 anonymous ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum bu durumu. Alerjik falan değil tamamen gebelikten ve hormonlardan ne yaptıysam geçmedi en son artık yeter dedim t Otrivine kullanmaya başladım. 40 haftaligim doğumdan sonraya kadar da devam edicem. Yapicak birsey yok denemediğim kalmadı 🤷♀️
anonymous Cilekliruyam oda iyi değilmiş bağımlılık yapıyormuş 😣 korkuyorum bende ama çaresizlikten onu kullanıyorum yatarken sıkıyorum sadece
anonymous esraebe_ ah bazen olsa😢 1 haftadır ağlamamak için zor tutuyordum bu gece patladım artık sinirden
anonymous alparslanannesii1661 evet eşime diye almıştık bende kullandım başta ama bu gece yine kullanayım vardı sanırım