Mervexxx Sohbet edelim kızçelerim doğumu yaklaşanlar, daha yolun başında olanlar, bebek isteyenler 🥰 Ne durumdasınız, korkularınız neler
Anniii Mervexxx Allahim bende artik.bu rakamları görmek istiyorum henüz 20 haftaligiz zaman geçmiyor 🥰 ikinci gebeliğim hamilelik bitsin istiyorum bian önce
mehmel54 Mervexxx 34+1 ile pırasayız bizdee 🥰 doğumdan korkuyorum bir o kadar da aşırı cesaretliyim. Bir anlık bir şey olacak ve bitecek diyorum ama ya olmazsa da diyorum. Sanırım kafayı yiyorum 😂 Bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütülenecek beni bekliyorlar sanırım bende onların kendi kendine ütülenmesini bekliyorum 😂 Bir yandan da hastane çantamızı hazırlamaya çalışıyorum. Eksiklerimiz vardı bugün onları tamamladık eşimle benim eksiklerim bitti hastane çantamı hazırlayıp kapatacam bebişiminde tek eksiği kıyafetleri utulenecek ve biberon alınacak hastane çantasına koymaya onlarda maaşta alınacak 35 36 gibi hazır olur hastane çantamız umarım. Daha temizlik de var ama onu ne ben soyliyim ne siz sorun. Hayırlısıyla hastane çantamız hazır olsa da temizliğe yardımcı buldum yanıma yapar bitiririm.
Mervexxx Durunbigeldim ay yok uyku mu kaldı Allah aşkına 😀 doğurunca ilk iş uyuyacağım diyorum bu sefer de bebek uyutmayacak diyorlar 😀😀
Mervexxx Anniii benim ilk gebeliğim siz benden iyi bilirsiniz zaman çok çabuk geçiyor vallaha daha dün çeri domatesiydik 😂
Mervexxx mehmel54 ben ben 32 de başladım 34 te herşey bitti heyecandan 😀 temizliğime de ablam geldi 1 günde beraber hallettik sağolsun. O günden sonra bana zaman geçmek bilmedi durup durup hala valizi açıyorum bakıyorum kapatıyorum tekrar 😀 odasına gidiyorum bişeylerin yerini değiştiriyorum ertesi gün eski haline geri getiriyorum keşke zamana yayarak yapsaymışım valla 😀
Mervexxx RumeysaNur34 ayy ben de o zamanlar yaşadığım çiş sorununa uykusuzluk diyordum 😀 şimdi hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum uyku 0 keşke o zamanlar bütün gün yataymışım diyorum
mehmel54 Mervexxx ay iyi bari keşke diyeceğime yavaş yavaş yapıyorum bende geç kaldım diye telaşlanıyordum 😅
RumeysaNur34 Mervexxx çiş sorunu yokta sabahlıyoruz işte ağrı oluyor bazen arada rahat edemiyorum dön dur tüm gece 😅😅
Sevinc-Berke Mervexxx 36+2 günlük olduk 😍 Doğuma 15 gün falan var doğum şeklimiz sezaryan benim tek korkum sonda başka bişey değil 😂
Sevinc-Berke Durunbigeldim Ay yok canım bana ilk gebeligimde uyusturmadan taktılar özelde yaptığım halde aklımda kaldı öyle gitmiyor 4 yıl geçmesine rağmen ebe çok gaddar ve bencilce davrandı 😓Halbuki tez canlı bı insanda değilim bunu devlette yapacam ordada uyusturmadan takıyorlarmış galiba 😓 Şu kısmı atlatsam başka bişey istemiyorum günler yaklaştıkça ben bı fena oluyorum ya 😭