kirpapatyasii1 bizde cinsiyetle başlarız demistik eşimle 14+4te öğrendik 15.hafta 20.hafta arası her şeyi oldu ailelerimiz hediye aldılar hepsini bir anda oldu hala da gelen oluyor , biz esimle sadece alt acma minderi yorgan pike takimi eşim kızına 3 lu takım almıştı dünya kız çocukları gününde bende esimij doğum gününde babasına supriz yaptım kızım besktasli tulum aldı birde eşimle büyükleri hallettik dolap beşik bebek arabasını, geçende mama sandalyesi hediye gelmişti, tekstil de vs hepsini bir anda tamamladık bizde , kimi diyor 6.ayda alınır diye ama bizim düşüncemiz 4 ve 6 ay arasında bitirmek sonra dinlenmek öyle yaptık, bende kizima kapi susu emzik ucu yapmietim battaniyesibi ördüm anne kız taclarımızı yaptım ona uyguj terlip yapip kendime takım buldum kızıma çıkış diktirdim artık bu haftadan sonra yikar hepsini yerlestiririm🙏hediyeliklerini hazırladım hazırda bekliyor artikk zamanini🙏 her sey guzel gonlunuzce olsun başlayınca bir anda oluyor yolumuz var daha halledersiniz canim ❤