Yagmurdgdgn13 Eda22elis canım brn iki hafta önce kovit atlattım hemen ardından üzerine bi de grip oldum gribi kovidden daha ağır geçiyorum kekik demleyip içtim ıhlamuru sınırsız içtim elmayla ayvayı kaynatıp içtim hiç biri toparlamadı beni. En sonunda antibiyotik yazıldı bi haftafır kullanıyorum biraz toparlandım.
Hlt-seyma21 Eda22elis vallahi ben atlattım 2 aylık hamileyken her gün C ve b vitamini serum taktırdım 4 serumdan sonra düzeldim. Taktırma şansın varsa takıyorlar özelde taktır iyi geliyor eğer yoksa bol su ıhlamur C vitamini ❤️ Geçmiş olsun
mor_menekse1 Eda22elis şuan erkenden uyanmiş gecdenn beri saga sola dönmüş sabaha kdr ay ay ay diye inlemiş girip olmus ben boyun ağrısı, öksürük hafif ateş ikiz gebeyim canım çıkıyor özele gidip bir serum taktırmayı düşünüyorum tabi verirlerse çok kötüyüm ya :(
cihangirinannesiii Eda22elis hamileyken b grubu antibiyotikler kullanılabilir diye biliyorum bende şuanda 6 haftalığım ve gribim doktorum verdi antibiyotik kullanıyorum
Yagmurdgdgn13 Eda22elis çok çektim 3 hafta kullanmadım enfeksiyon yükselince yazdılar hamilelerin kullanacı antibiyotikler ver ha demeye yazmazlar zaten
Eda22elis mor_menekse1 aynen bende vallahi 3-4 gündür çekiyorum bir ballı süt kuşburnu çayı içim duzelmezsek artık hastaneye 😔