Kızlar bir şey sormak istiyorum sağlık problemlerinden dolayı en başından beri zaten sezeryan olma kararım vardı farklı şehirde yaşayıp memleketimde doğum yapmak istediğim için bugüne kadar düzenli bir doktora da gitmedim açıkçası En son kendi memleketimde çok iyi bir doktora gidip muayene oldum geçen ay doğum tarihi aldık 39 + 1 cuma gününe denk geliyordu ben bu tarihi çok sevdim daha sonra bir problemle alakalı doktorla konuşurken bana şey dedi İyi ki aradın ben cuma günü izinliyim o gün perşembe günü alacağım tam 39 olacak yani kendimi diğer tarihe o kadar alıştırmıştım ki o an bir şey diyemedim ama üzüldüm bayagı gittiğimde o gün olma şansı hiç mi yok diye ricada bulunacağım ama ( bu arada özel hastahane ) gerçekten o günün enerjisine inanmıştım şimdi soruyorum 1. Si hadi benim planlı sezeryan tamam 👍 acil durumlarda geliyormudur doktor geliyorsa bebek doktor izinli gelmim diyecek değil 😂
Hani o kadar etkilendim ki son anda başka doktora mı olsam diye düşünüyorum 🤔 herkeste hayırlısı böyleymiş diyor bir de bir problem yok şu an tam 39 değilde 39+ Ları beklesem bebek daha iyi gelişmez mi ??