Adensu_ Selam kizlar Bugun cok akintim ve kasik agrim oldu artik normal degil esimde en iyisi kan testi yapalim negatifsede neyin var onu ogreniriz en azindan dedi.. cok heycanliyim kizlar bana dua edin.. Reglime 2 gun var kanda cikarmi?
Lavantakokusu Adensu_ çıkar canım benim 1 gün kala çıkmıştı haber ver mutlaka merak ederim inşallah hamilesindir 😌🙏🏻
Nurgulvrl_ Adensu_ eğer gebelik varsa kesin çıkar canım 😊 bende reglimden önce öğrendim kan tahliliyle inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın.. ❣️
Adensu_ Busra2013 Mucizecim Happykariner Nurgulvrl_ kan verdim bekliyorumm 1 saat oldu🙈🙈🥰 dualarinizi eksik etmeyin🤲🏼🤲🏼💙
Happykariner Adensu_ canım seni biliyorum birlikte bekliyorduk hadi güzel haberlerini alalım inşallah
Nurgulvrl_ Adensu_ üzme kendini bende 6 ay bekledim bu mutlu haberi almak için biliyorum şu an neler hissettiğini.. Gerekirse ovulasyon testi kullan yumurtlamalarını kaçırmazsın ben ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım meğer yumurtlamamı kaçırıyomuşum hep.. Belki yardımcı olur inşallah kısa zamanda güzel haber alırsın hayırlısıyla.. ❣️