oguzweannesi Lavantakokusu o günlere gelebilirsen heyecandan uykusuz gecelerim başlar heralde ha geldi ha gelecek 😄
Sehooo 1nc1_tanem benimde son 35 gün lakin 3 4 gündür baş dönmesi ve mide bulantısı var ha birde mide ekşimesi agzıma kötü köyü tat gelmesi var sizdede oluyormu ?
ilknurr20 oguzweannesi bizim safak çoktan doldu amabemim oğlan kendini oraya iyi alistirdi gelesi yok 40+4 olduk 41 de mecbur cıkacak artık allahın izniyle 😂
oguzweannesi teletabi ah bu günler geçmek bilmiyor 😄 1 gün var aramiz Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
oguzweannesi Cimen1409 yaa maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah heyecan dorukta olur şimdi 😍
Cimen1409 oguzweannesi âmin hepimiz sağlıkla alalım inşallah 😇eşim diyor artık doğurda sevelim dedim sanki bnm elimde
Lavantakokusu oguzweannesi amaan illa ki bir şekilde çıkacak bu bebek diye kendimi çok kasmamaya çalışıyorum bakalım inşallah böyle devam eder 😬😄
Asyaburcin oguzweannesi uygulamaya göre 74 ama sezeryan olacağım için 2 hafta erken olucak sanırım biticek gibi değil yaaaa
oguzweannesi Asyaburcin valla banada günler geçmek bilmiyor bir doğum zamanı gelsede kavuşsak diyorum 😄