La_Liberte Merhabalar. Ben şu an çamaşırlar için Alo markasını kullanıyorum. Ama çamaşırlar hep lekeli çıkıyor. Ön yıkama yapıyorum. Suda bekletme yapıyorum yok olmuyor. Deterjanı değiştirecem bana öneride bulunur musunuz?
mhtpmhtp La_Liberte ben omomatik active fresh veya domestos etkili kullanıyorum hem lekeleri çıkarıyor hemde bembeyaz çamaşırlarım ariel kullanıyordum önceden hep sararmıştı beyazlarım. Renkliler içinde Bingo renkli alıyorum çok memnunum
22Hndn22 Ayyy alo çok kötü yeni evlendiğim zamanlar almıştım hiç leke çıkarmıyordu.sonra borona geçtim daha doğal oldugu için memnunum şuan.
La_Liberte 22Hndn22 ya aslında ben de yeni evlendiğimde almıştım. Anneme sordum hep Ariel kullanıyordu. Ama o da leke çıkarmıyormuş. Sonra ders almadım gittim bi daha aldım😅🙈 çok teşekkür ederim nerede satılıyor bu marka ?
La_Liberte Dilekcnkn renkiler için de kullanabileceğim bir şey istiyorum kullanılabilir mi acaba ?😊 cevabınız için teşekkürler ❤️
22Hndn22 La_Liberte Migros’tan alıyorum bazen de trendyoldan alıyoruz diğer marketlerden var mı bilmiyorum
Furkanesra06 Deterjanın yanında vanish kosla leke çıkarıcı kullanabilirsin. Direk leke üzerine yada deterjan bölmesine deterjanla beraber ekleyerek kullanabilirsin.Deterjan olarakda omo her zaman favorimdir ☺️
La_Liberte Furkanesra06 çok teşekkür ederim onu da duydum ama her seferinde lekeleri fark etmiyorum 🙈 yıkandıktan sonra bi bakıyorum lekeli çıkmış 🤦🏼♀️ Ama onu da ayrıca alacam çok teşekkür ederim ☺️
Hanifebolat34 Boron vazgeçilmezim hem renkliler hem beyazlar için var ayrı ayrı kullanıyorum hem yıpratmiyor çamaşırları hem çok güzel yıkıyor ayrıca Türk malı 😉doğal kokusuz ama yumuşatıcı ile de destekliyorum 🌼
La_Liberte Hanifebolat34 tüm marketlerde oluyor mu acaba? Ben hiç hatırlamıyorum çünkü. Gözüme çarpmamış sanırım.
La_Liberte mhtpmhtp Bingo kullandım ama çok gözlemleyemedim o ara 😊 çoğunluk omo dersen omo ya geçiş yapacsm sanırım. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
La_Liberte Mayis koyu için perwoll kullanıyorum onda pek sıkıntı yok. Ama nedense annem Arielden memnun değil. O yüzden önyargılıyım 🤦🏼♀️ Çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻
Ylzknn Ariellle renklileri yıkarsanız renklerini doldurduğunu görürsünüz. Ben sadece beyazlar için ariel alıyorum . Renkliler için sıvı deterjan
Ozlem2206 La_Liberte arielden başka deterjan kullanamıyorum nerdeyse hepsini denedim bir ariel etmiyolar malesef