Deletedmom_7 O kadar çok istedim ki bu gebeliğin olmasını ama doktorun yaptığı Bu olaydan sonra artık benim Hiç ümidim kalmadı buradaki annelerin Hepsine tek tek teşekkür ediyorum ben bu forum’u Artık kapatıyorum
Al-ed3 Deletedmom_7 ya bence öyle düşünmeyin alttan baktı diye sonucu aldınız mı kan tahlili verdiniz mi ben takip edemedim? Sonucunu bekleyene kadar stres yapmayın bizde merak ettik güzel haberler vermenizi bekliyoruz bizi de bilgisiz bırakmayın kendinize kusmeyin 🥳
denizmanzarasi Deletedmom_7 hamileliğin ilk haftalarında alttan muayene olan ve sağlıklı gebeliği olan bir çok insan var lütfen güzel düşünün 🌸
blueberyy00 Deletedmom_7 hayır hayır doktor tamam istemediğin zaman zorla bakmamali bu tabiki yanlış rizaniz yoksa ama bakmasın bir zararı yok düşüğe felan sebeb olmaz yanlış düşünme lütfen
Carriebradshow Deletedmom_7 hiç üzülmeyin neden böyle düşünüyorsunuz ki. Ben tüp bebek ile hamile kaldım. En başından beri ilk 8 hafta boyunca hep vajinal muayene oldum. Bebek çok küçük olduğu için karından görünmüyor hamileliğin ilk haftalarında muayene bu şekilde oluyor. Hatta 13. Haftamda kanamam oldu o zamanda böyle muayene oldum. Bir zararı olsa inanın tüp bebek doktorum öyle muayene etmezdi.
Nymphadoraa Deletedmom_7 siz istemeden zorla nasıl bakabiliyor ? İzin vermeseydiniz keşke kalksaydınız
Deletedmom_7 Nymphadoraa devlet hastanesi olunca hele ki tepecik olunca ah öyle pişmanım ki gittiğime kalktım iptal etmek istedim şimdi de ağrım var
Deletedmom54555 Deletedmom_7 Allah korusun öyle olumsuz düşünmeyin 😊 Bende yeni hamileyken bilmeden ne bitki çayları , ne ilaçlar içmişim . İnşallah hamilesinizdir sağ Salim kucağınıza alırsınız 💕
Aybike123 Deletedmom_7 Canım bazen keseyi veya bebeği görmek için alttan muayene yapıyorlar zaten doktorlar içini karartma hemen
Ayseguldev Deletedmom_7 canım ilk doktora gittiğimde karından göremediği için alttan muayene etmişti bunda bi sakınca yok eğer düşük tehliken yoksa . Birşey olmaz Allah’ın izniyle 🙏
Aybike123 Deletedmom_7 Sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz 1 gün sonra çıkıyor. Devlette acil de yapınca 1 saat içinde çıkıyor
Nymphadoraa Deletedmom_7 Hasta olarak tedaviyi reddetme hakkınız var. Kimse zorla bir şey yapamaz. O telaşla aklınız karışmış olabilir tabi ki. İnş hamilelik vardır. Ben de hamileliğimin başında alttan muayene oldum hep korkmayın lütfen
rahimesarp Deletedmom_7 bende hastaneye ilk gittiğimde bebek görünmedi alttan muayene etti var dedi bende hiç bi sorun olmadi
yesilkelebek Deletedmom_7 hamileliğin ilk haftalarında kimi doktor zaten alttan muayeneyi tercih ediyor keza benim doktorumda bu şekilde muayene yaptı. Sonrasında benimde ağrım oldu ama düşüğe neden olan bir durum değil. O yüzden içinizi ferah tutun 🌷
Deletedmom_7 minipanda çocuk düşer demiyorum benimle çok fazla uğraştı ağrıyan yerlerimi defalarca bastırdı
Bade88 Deletedmom_7 daha kan sonucunuz çıkmamışken doktor neden muayene etti sizi?hamile olup olmadığınızı anlamak için mi orayı tam anlayamadım da.
Feray6161 Olumsuzu düşünmeyin. Alttan muayenenin bebeğe bir zararı yok ama sizin istemediğiniz birşeyi yapmamalıydı doktor. Pozitif olun güzel sonuclar alın inşallah