Trabzonlu_anne 40+5 oldum henüz kasık agrılarımdan baska bi agrım yok benim durumum da olan varmı acaba
Nelmali Trabzonlu_anne 41+2de zor kullandık(suni) dogsun artık diye yine doğmadı sezaryen oldum bu sene biraz inatçı bebekler 😅😅
Betl Trabzonlu_anne pes ettim 40 haftayı doldurduk yürü merdiven derken kendimi yordum durdum ama gelmiyor bende pes ettim o nasıl isterse 42 de gelsin ohh bende daha 2 hafta rahat gezerim geceleri bebek sesinden uyanmadan uykumu alırım birde böyle denicem bakalım
Trabzonlu_anne 66rabis valla hiç bilmiyorum saglıkla gelsinler inşallah 41+3 e kadar bekleme sürem var inşallah en kısa zamanda gelir ☺️☺️
Trabzonlu_anne Nelmali öncelikle hayırlı olsun rabbim size bağışlasın 🤲🏻🤲🏻kesinlikle inatcılar benim eşimde günümü gectikten sonra dünyaya gelmiş babasınaçekti sanki 😂😂
Trabzonlu_anne Betl 😂😂 41+3 e kadar vakit verdiker bana baklım hayırlısıyla kavuşcaz Allah’ın izniyle
Nelmali Trabzonlu_anne amin insallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻 ben de günümü geçirip doğmuşum kızım zaten benim minyatürüm üzerine huyu suyu dogmayisi bile ben 😁😁