BebekveAnneler Arkadaşlar 19 hafta 3 günlük olduk. Fakat hissettiğim birsey yok. 19. Hafta da muhakkak hissediliyormuş öyle yazılar okudum. Yardımcı olurmusunuz? Panik oldum.
gldn065807 BebekveAnneler eğer ilk gebeliğinse 24 haftaya kadar yolu var benim şuan ikinci gebelik 17 haftada hafif hafif hissettim şuan net hissediyorum 22 haftaligim
Yalcnnaysgll BebekveAnneler ilk gebelikte 18. Haftada 2. Gebeliğim şuan 15. Haftada hissettim canım oynuyodur ama sen ayırt edemiyo olabilirsin
mhtpmhtp BebekveAnneler canım benim tam 19 haftam doldu 20 ye girince hissettim pıt pıt damar atar gibi atıyor ilk zamanlar
BebekveAnneler gldn065807 peki gaz sancısı gibi mi? Yani minnacık sanki oynama gibi hissiyat mı? Nasıl bir hissiyat
BebekveAnneler Yalcnnaysgll benim 19 haftalık bugün böyle ilk defa birsey oldu hatta dışarıdan baktığımda hareketlendi gibi ama sonra gaz sancısı mı veya içeride gaz mı var o mu diye düşündüm. Emin de olamadım ilk gebeliğim..
gldn065807 BebekveAnneler ilk zamanlar böyle pit pit diyebilirim sanki içinde bisey kayar gibi olur gidiklanma gibi oluyor
BebekveAnneler Busra2013 19+3 te hissettiğinizi tarif edermisiniz? Ve sürekli mi hissettiniz 1 kere mi?
BebekveAnneler mhtpmhtp evet evet bugün 1 kere öyle birseyler hissettim. Sanki bir kere içten vurdu gibi göbek dıştan da hareket hafifçe gördüm. Ama emin olamadım
Yalcnnaysgll BebekveAnneler bagırsak hateketini anlarsın canım bebeğindir hissettiğin kayar gibi yada yada böyle pıt pıt gibi hareketler
BebekveAnneler gldn065807 evet kayıyor gibi ♥️♥️😍 böyle bir histi tam olarak bugün hissettiğim damar atıyor gibi için gıdıklanıyor çekiliyor gibi 🤷🏻♀️
Nilufar_1996 BebekveAnneler Pıt diye bı iki hareket ediyor o haftada. Gaz hareketinede benziyor evet. Merak etmeyin sonra durmaz olur
BebekveAnneler gldn065807 iyi çok şükür bende korktum 😧 teşekkür ederim hepinize. Peki detaylı ultrason hangi hafta bakılması lazım
gldn065807 BebekveAnneler benim 22 haftamda bakıldı yani daha iki üçgun oluyor gireli 20 24 haftalar arasiymis
Nonamirce BebekveAnneler kilonuzu bilmiyorum ama zayıf kişiler daha erken hissedermiş. Bende 19+5 oldum bu hafta tam olarak hissediyorum
Durununannesi46 BebekveAnneler ilk gebeliğim. 14.haftanın sonunda tam göbek deliğimin altında pıt pıt bir damar atması hissettim saniyelik bir şeydi tam net anlayamamıştım ama sonraki günlerde artarak devam etti 😊 şimdi 23 haftalık olduk artık dışardan da belli oluyor tekmeleri güçlendi kızımın 😍 siz de hissedersiniz yakında merak etmeyin 🥰🥰
MelekMervertlek BebekveAnneler ilkinde 19. Haftada hissettim ama çok hafifti şuan 2.ye hamileyim 16. Haftada çok hafif hissettim 19 da bayağı bayağı hareket ediyordu şuan 21 çok net hissediyorum
gldn065807 BebekveAnneler böyle pit pit damar atar gibi ve içinde bisey kayar gibi oluyordu kaşınıyor du karnım kaydığı zaman